Canerim özelden de yazdım ama bugün olmasa bile birkaç gün içinde o çay içilecek!Kaydettim numaranı, sen de kaydet...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
r
i
0 Rh (+)Canerim özelden de yazdım ama bugün olmasa bile birkaç gün içinde o çay içilecek!Kaydettim numaranı, sen de kaydet...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Murat kardeşim aramıza hoşgelini . Havalar düzelsin ilk fırsatta buluşalım . Havaların düzelmesini herkes gibi bende dört gözle bekliyorum. Anadolu yakasında Sancaktepe - Ümraniye tarafındayım. oturur dertleşiriz . Anlattıklarına bakılırsa kafalarımız aynıcebim 0532 737 45 26 ne zaman istersen arayabilirsin.
Allah kaza bela vermesin . Yolun ve farın hep açık olsun inşallah
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
r
i
0 Rh (+)Hoşbuldum başkan... Yeni bir üye olarak, böyle bir ortama kuruculuk ettiğiniz için çok teşekkür ederim size. Bugün okulda öğretmen arkadaşlarla konuşuyorduk, bir tanesinde Yamaha, bir tanesinde Ducati, bir tanesinde de Daelim var ama hepsi istisnasız bu forumu biliyorlar. Övgüyle bahsediyorlar, "orada her şeyi öğrenirsin yaa, abi o ortam başka yaa" şeklinde yorumlar yapıyorlar, bilginiz olsun
Aynı şekilde ben de havaların ısınmasını ve motora ısınmayı bekliyorum. Yazdığım mesaj sayısı yaptığım kilometre sayısını geçecek yoksa, binemedikçe çeneme vuruyor
Numaranızı kaydettim, benimki de infomda yazıyor, iple çekiyorum buluşmaları...
r
i
0 Rh (+)9 gün ara verdikten sonra dün ilk kez trafiğe kapalı bir alanda 8-9 km kullandım. Toplamda 40 km ye ulaştımUmarım akü bitmemiştir diye düşünürken tek seferde nazlanmadan çalışınca çok mutlu oldum...
Dünden beri çok sakinim, kendimi budist rahipler gibi hissediyorum. Ulaşım aracı olması bir yana, psikolojik danışmanlık da yapıyor bana sevgili motorum...
Bol bol duruş, kalkış ve dar alanda manevra çalıştım, biraz sokak aralarında dolaştım. Hala İstanbul trafiğine dalmamam gerektiğini düşünüyorum ama her şey güzel gidiyor.
Günlük hayatımda karşılaştığım kişilere "olm makinayı çok düşük hızda dengede ve stabil tuttuğumda ve kontrol edebildiğimi hissettiğim anlarda çok huzurlu hissediyorum" diyemediğim için bu forum çok önemli benim açımdan![]()
r
i
0 Rh (+)sağol korhan abi, motosikletlere dair en iyi yaptığım şey korunma kısmı... bakkala bile robocop gibi gidiyorum, mahallede yüzümü gören yok bir süredir... bir insan kaskın altındaki klipsi açmakta bile acemi olur mu? o benim iştealt tarafı bir ekmek alacağım, elimle işaret ediyorum bakkala...
bazen diyorum "ya murat git işine 35 yaşına gelmişin çoluğun çocuğun var, bin arabana git, dertsiz başına dert alıyorsun" diye, ondan sonra bana bunu diyen içimdeki "fanilayla balkonda oturup çay içerek mahalleyi izleyen adama" başka şeyler söylüyorum, onları buraya yazamıyorum, forum kuralları gereği, sen anladın abi
her şeyin bir ilki var, bizimki de bu yaştaymış bakalım... güzel olacak her şey, güzel...
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Anladım anladım bırak sen onları boşversen binmeye,o rüzgarı hissetmeye devam et kardeş.Geçende , Yüksel abi ile bayağı bir çınlattık kulağını.
Yüksel abi dedim,arkadaşı tanımıyorum ama yıllardır tanıyor gibiyim filan dedim.
O da dedi, Korhan, pırlanta gibi bir çocuk diye..
Sen bin,ama lütfen dikkatli ol, bırak onlar anca çayla fanilayla yaşarlar, hayatları ondan ibaret![]()
![]()
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
r
i
0 Rh (+)Eyvallah abi, çok sağol... Yüksel Abi bana hiçbir zaman bir satıcı, galerici gibi yaklaşmadı. Hep babacan, yüreklendirici, samimi oldu. Pırlanta olan, onun yüreğidir. Siz benden daha iyi tanıyorsunuz anladığım kadarıyla, tahmin edersiniz...
Gerçi ilk binişimde arkamdan bakarken bana motor sattığına pişman olmuştur eminim ama bir ara motorumla yanına gidip bir kahvesini içeceğim, içi rahatlasın. İlk gün, eve varınca aradım, "abi ben geldim park ettim merak etme" diye, düşünün yani, o kadar vahim bakıyordu arkamdan
Bütün acemilere bir Yüksel Abi lazım. Umarım ben de onun yaşına geldiğimde onun gibi sakin ve hala motor tepesinde geziniyor olurum. Onun yaşı dediysem 45 yani![]()
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)