Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim, gerçekten hoş buldum, bu kadar sıcak bir ortam beklemiyordum. Benim düğünüme bile bu kadar insan gelmedi yahu
Sabah Kadıköy Trafikteydim. Verdim belgeleri a2 için... Aynı gün veremiyorlarmış, yarın veya pazartesi gidip alacağım ehliyete ama sisteme giriş yapıldı yani, kartı alması kaldı. Aslında 2011 yılında gittim ehliyet kursuna ve almıştım ama o zamandan beri sarı zarfın içinde evdeki kitaplıkta yatıyordu. Motosiklet alamıyorum, ehliyeti alıp naapacam demiştim... Ruhsat cüzdanımda ve plaka da bugün takılmak üzere sırt çantamda şu an...
Heyecandan ekipmandan bahsetmeyi unutmuşum. Balaklava (hayatımda ilk defa balaklava yazıyorum şu an, sözlüğe bakmadan), kask, neoplan içlik, deri ceket, kot pantolon, normal bot, dizlik ve dirseklikten oluşan bir ekipmanım var şu anda... "Eldiven alma hemen, motoru hisset bi hele" dediler bana, ama hava buz gibi galiba eldiven de alacağım. Motoru sonra hissederim olmazsa... Soğuk aga
Öğretmen olduğumuzdan ötürü öyle her istediğimiz ekipmanı cart diye alamıyoruz tabi ama, en kısa sürede motor botu, motor ceketi ve pantolonu almayı düşünüyorum. Forumda bu konu hakkında yazılanları okumaya gayret ediyorum.
Normalde herkese tek tek teşekkür etmek, bir-iki sohbet etmek isterim ama bayaa kalabalıkmışız. Derse girmeye de vakit kalsın, eğitim şart

O yüzden böyle toplu teşekkür-yorum yazar gibi oldum, kusuruma bakmayın...