Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    speedy kardeşim sedat kardeşimiz dünyaya biraz farklı bakıyor sanırım.( Zaten özelden attığı mesajlarla bunu belli ediyor !!! ) Enduro tutkudur ve belirli yaş kesimine uyar ama chopper bir yaşam tarzıdır ve heryaşa uyar bilmem anlatabildimmi
    Yaw Alper'im, özel mesajlar sanırım bu konu ile pek ilgili değil de, diğer sava da katılmıyorum, EMOK festivalindeki enduro kullanıcılarının yaş gruplarına baksaydın, sanırım böyle düşünmezdin. Belki sadece racing motorlar biraz daha genç yaşlara hitap ediyor, diğer motorlar için böyle bir ayrım olduğunu düşünmüyor ve etrafımda da görmüyorum. Sedat Hoca da, sen de benim çok iyi arkadaşlarımsınız, umarım burada noktalanır mesele.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    emrah abi burası bir cruiser yada chopper motosiklet kökenli bir forum ne dememi bekliyorsun evet ya chopper cruiser dandik asıl motor enduro birgün herkes endurocu olacak dememimi
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok ya, öyle bi şey beklemiyorum da söylediğine katılmadığımı belirttim. Cidden çok yaşlı delikanlılar vardı enduro kullanan EMOKta, ondan bahsettim. Ayrıca, git gide chopper sitesi olmaktan uzaklaşıp genele hitap etmeye başlıyor gibi. Ya da öyle olmalı bence. Düşünsene, ben enduro aldığımda ne olacak, yazmamalı mıyım?

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ya cidden hepsinin keyfi başka, hepsinin sürati başka, kullanım şekli başka, osu başka busu başka! Ortak olan bişey var: Rüzgar!! Hepimizin rüzgarı ortak! O yüzden şu iyi bu kötü diyemiyorum, içim elvermiyo! Öyle supersport makinalar var ki resmen beni tahrik ediyo ama bir Varadero'nun torku da içimi titretiyo, öte yandan RR'ımla çooook mutluyum ve yarın öbür gün bir Shadow'un tepesinde de karşınıza çıkabilirim... Hepsi ayrı güzel maşşşşallah!! :D :D

Küçücük minnacık bir gözlemim var: Belli bir yaşın üstündeki Enduro kullanıcıları -eğer motor tecrübelerinin ilk gününden bu yana Enduro kullanmamışlarsa- genelde Supersport veya Naked bir makinadan Enduro'ya dönmüş oluyolar. Bu konuda iki ana kanal var galiba. 1- Ezelden beri endurocu olanlar 2- Ezelden beri cruisercı olanlar. Bu iki grup arasında hangi makina daha uzağa işer gibi bir durum oluyo sanırım. Ama bu da çok lezzetli geliyo bana!!! :D
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    yoooooooooooooo oyle olmaz sensiz bu site olmaz enduro alacaklar olucak tabi beni dediğim sonucta bu forum ilk kuruldugunda cruiser marka motosikletler için kuruldu yavas yavasta degişimler başladı enduro alan naked tarzı racing alan demek istediğim köken olarak hep chopper ve cruiser ağırlıklı olucak.Sonuçta bu siteyi bizler kurduk benim demek istediğim bende yarın enduro alabilirim onu alıncada onumu öveyim benim içim motor motordur sadece bir araçtır herkesin zevkleri ayrıdır baki olan dostluklardır benim burayı kurmamdaki ortak bir tutkuyu yaşıyan insanların dost olmaları için bir platform oluşturmaktı ve sizlerlede bu havayı yakaladık motorlar gelip geçicidir ama dostluklar asla.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haydaaaa
    enduro sahibi bir admin istemiyoruuuuuuz
    dimi arkadaşlar

:P:P:P:P:P
    haydi çocuklar motora

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)