Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ilker sağkaya
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tanışma ve istanbul trafiğinde raptor

Herkese merhabalar Ankaralıyım. İTÜ de işletme mühendisliği okuyorum. Gezmeyi, seyahat etmeyi, müzik dinlemeyi ve sporu severim. Motor tecrübem yok yeni başlayacağım.
    Ben İstanbul'a bu sene üniversite sebebiyle geldim. Tabi ki motor alma amacım var. Merak ettiğim konu 250 veya 350 lik raptor motoruyla İstanbul trafiğindeki seyrim kolay olur mu ? Elbette trafiğe takılacağım ama en azından trafiğin tıkandığı noktalardan geçmek veya arabaların arasından sıyrılıp çıkmak için akrobatık hareketler yapmama gerek kalır mı ? Motorun genişliğini ve hareket kabiliyetini dikkate alırsak ne söyleyebilirsiniz ? Teşekkürler.

emirhano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emirhan Öznalbant
    Banka bilgi sistemleri. sistem opr.
     Suzuki inazuma 2013
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Istanbul trafiği tımarhane gibi. Allah sabır versin

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    daytona 350 ile çok rahat yol alabiliyorum. birde sıkıştırmalar olmasa.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba İlker aramıza hoş geldin
    Başlangıç ve istanbul trafiği için bence sana uygun olan makina RR 250e-9 küçük klasik kasalar kontrol manevra ve trafikte diğer modellerden daha küçük yapısıyla en rahatı olur bütçen müsaitse 2011 ve üstü model yeni kasa blansörlü olanları tercih et ama dersenki karizması daha heybetli büyük makina olsun Daytona'da olur kısa bir süre başlangıç eğitimi ve pratik yaptıktan sonra yavaş yavaş trafiğe alışır kullanırısın inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Not :mesajları ben birleştirdim

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Daytonanın sırtında otururken trafikte sıkışıp kalmışsın ya da kimse yürümüyor aman aradan sıyrılamıyorum falan gibi şeyler çok takılmıyor aklına merak etme )) süper makine )) keyfimden ölüyorum her sabah işe giderken kırmızı ışıkta ya da yolda giderken bana dönen kafa sayısını saymak süper bir eğlence ;) al Daytona ))

Ha yok ben uğraşamam aralardan fırtmam lazım diyorsan zaten yanlış tür makine peşindesin git al bi tane honda ya da daha ucuzundan bir mondial, yani bir sıkuter.... Ehehhehhehe.. Sıkutır )) bws100 vardı bi ara süper bak )

cruiser/chopper peşindesin ne sıyrılması, ne trafiği ))
    Konu ersupalit tarafından (24.March.2015 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    ersupalite katılıyorum... bence de chopper alacaksan derdin bu olmamalı... senelerdir istanbul trafiğinde otomobil kullanıyorum, tamamı son derece güvenlikli, üst donanımlı araçlardı. Hiç kaza yapmadım ama bugün bile kendimi güvende hissetmiyorum. Üstüme kıranlar, karşıdan beni ortalamış gelirken cep telefonuyla mesaj yazmaya çalışanlar ve daha neler neler... Beyinsiz ve yeteneksiz insanlarla dolu bir atış poligonunda gözlerin bağlı gezinmek gibi bir şey yaptığın, bana kurşun gelir mi? diye soruyorsun...

İstanbul trafiğinde sana kimse hiçbir şeyin garantisini veremez dostum... Scooter al, toplu taşıma kullan vs... Kafan daha rahat olur...

Ben de yeni başladım, 150 lik raptorumla, henüz pratik aşamasındayım, işe giderken kullanmıyorum. İşe giderken kullanmayı da düşünüyorum ama yan yollardan vs... 22 dereceye ayarlanmış dijital klima sayesinde, üzerinde mont falan olmadan, dışarıda kar yağarken, otomatik vites bir arabayla, 15 dakikada, kahve içerek işe gitmek kadar konforlu olmayacak, bunun da farkındayım...

Fakat şu anki motorumu 4 katı pahalı bir scooter ile takas etmem, arabayı da eşimle çocuğa bıraktım, bilmem anlatabildim mi? Yani kriterler önemli abi...

Gece rüyanda o motoru sürdüğünü falan görecek seviyeye gelene kadar bekle istersen... İstanbul trafiğini de çok takma, burası da böyle naapacan işte, alışırsın...

Kolay gelsin...

ilker sağkaya
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize teşekkür ederim emeğinize sağlık. Bilgilendirici oldu.

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Ya bende daytona var trafikte sikistigim cok nadir oluyor sikinti olacagini sanmam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)