ersupalite katılıyorum... bence de chopper alacaksan derdin bu olmamalı... senelerdir istanbul trafiğinde otomobil kullanıyorum, tamamı son derece güvenlikli, üst donanımlı araçlardı. Hiç kaza yapmadım ama bugün bile kendimi güvende hissetmiyorum. Üstüme kıranlar, karşıdan beni ortalamış gelirken cep telefonuyla mesaj yazmaya çalışanlar ve daha neler neler... Beyinsiz ve yeteneksiz insanlarla dolu bir atış poligonunda gözlerin bağlı gezinmek gibi bir şey yaptığın, bana kurşun gelir mi? diye soruyorsun...
İstanbul trafiğinde sana kimse hiçbir şeyin garantisini veremez dostum... Scooter al, toplu taşıma kullan vs... Kafan daha rahat olur...
Ben de yeni başladım, 150 lik raptorumla, henüz pratik aşamasındayım, işe giderken kullanmıyorum. İşe giderken kullanmayı da düşünüyorum ama yan yollardan vs... 22 dereceye ayarlanmış dijital klima sayesinde, üzerinde mont falan olmadan, dışarıda kar yağarken, otomatik vites bir arabayla, 15 dakikada, kahve içerek işe gitmek kadar konforlu olmayacak, bunun da farkındayım...
Fakat şu anki motorumu 4 katı pahalı bir scooter ile takas etmem, arabayı da eşimle çocuğa bıraktım, bilmem anlatabildim mi? Yani kriterler önemli abi...
Gece rüyanda o motoru sürdüğünü falan görecek seviyeye gelene kadar bekle istersen... İstanbul trafiğini de çok takma, burası da böyle naapacan işte, alışırsın...
Kolay gelsin...

r
i
0 Rh (+)