Hayırlı olsun
kazasız belasız keyfini çıkarırsınız inşallah.
Aslında daytonaya Spyderın ön çatalını taksanız daha iyi olurdu gibime geliyor. Tabi ben spyderın depoyu pek sevmiyorum o yüzden olabilir :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Hayırlı olsun
kazasız belasız keyfini çıkarırsınız inşallah.
Aslında daytonaya Spyderın ön çatalını taksanız daha iyi olurdu gibime geliyor. Tabi ben spyderın depoyu pek sevmiyorum o yüzden olabilir :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Seçkin sonunda sende hayallerine kavuştun RR un Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin![]()
Resimler yükleme yaptığın siteden kaynaklı ufak çıkıyor yükleme boyutu seçeneğinden orjinal boyutu seçmen gerek veya tapatalk'dan yükleme yaparsan büyük çıkar
Resimlerden gördüğüm kadarıyla arka çamurluğu değişmemişsin jantların siyahınıda ilk defa dörüyorum 2015 lere Daytona jantları takmışlar gibi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Çok güzel olmuş.Ön çamurlukta değişiklik fark edemedim.Ne de olsa acemiyim.Ama arka çamurluk çok güzel görünüyor.Harika olmuş.Güle güle kazasız iyi günlerde binin inşallah.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Orjinal Spyderdan daha güzel olmuş çok beğendim.Benim daytonanın arkayı kestirmeyi düşünüyodum kestirmesem mi diyorum şimdi.Hayırlı olsun
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)Regal raptorun Güneşlideki ana bayide yapıldı değişim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)