benim motorda daytona 250 hava filtesi içinde bugün açtım baktım içinde sarı yağ gibi bişey birikmiş bu nedir acea hava filtesi kutusunun içine birikmiş ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
Zonguldak
A Rh (+)benim motorda daytona 250 hava filtesi içinde bugün açtım baktım içinde sarı yağ gibi bişey birikmiş bu nedir acea hava filtesi kutusunun içine birikmiş ?
TEKERLEKLERLE GELEN ÖZGÜRLÜK...
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ape hanger çok hoş duruyo aradığım şey şimdi kafamda belirdi birde boru egzoz ekledim mi canavar olur resimler için sağolun
DD250e-9b (2016)
İstanbul
B Rh (+)Merhaba;
Motora fazla yağ koyulmuş olabilir, Celil başkanında bahsettiği gibi Yağ deposunun hava filtresine bağlı nefes aldığı hortumdan geliyor olabilir. Ayrıca motor aşırı üfleme yağ basıncı yapıyorda olabilir. Çok aşırı yağ geliyorsa Servise kontrol ettirmek lazım elzem bir konudur Yağ konusu
Konu Kadri tarafından (15.January.2016 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Motor bloğunun üst ön kesimine bakarsanız oradan bir hortum çıkar. Bu hortum döner dolaşır sele altında bulunan hava filtresine girer. O filtre kutusunun da en altında bir tahliye hortumu vardır.
Motora fazla ya konursa (genelde motoru tanımayan servis, motor destek ayağında iken yağ koyup, seviye tespit çubuğundan kontrol ederse, ki bu işlem mootr dik durumda iken yapılmalıdır) fazla olan yağ bu hortum aracılığı ile hava filtresinin oraya atılır. Teorik olarak da oradan da tahliye yolu ile yola.. Fakat motor devirli çalışırken bu yağ hava filtresine girebiliyor.
Çare filtreyi temizlemek ve yağ seviyesini kontrol altında tutmak.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)