geçmiş olsun allah acil şifalar versin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)geçmiş olsun allah acil şifalar versin
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Allah acil şifa verir inşallah.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Celil abi çok geçmiş olsun,Allah anneciğine uzun ömürler ve şifalar versin tez zamanda.
Bu memlekette bu konuda pek çevrem yok,olsa bir telefona bakardı.. :( :(
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Honda - Shadow VT.750 c5
İstanbul-Beykoz (Anadolu Yakası)
AB Rh (-)Çok geçmiş olsun Celil Abi
Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Elimizden gelen birşey olursa biz buradayız zaten
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Celil Abi uzaktayız ama dualarımız sizinle Allah Raptorriders ailemize ve sevdiklerimize sağlık sıhhatler versin iyi haberler almak dileğiyle
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Daytona 250
Gaziantep
A Rh (+)Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Allah acil şifa versin...
Üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türk bodun iliŋin törüŋün kim artatı udaçı erti!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Malesef Annemin durumu ciddi pazar sabah beyin kanaması geçirdi bilinci kapandı bütün gün yoğun bakımında yer olan hastane bulamadık esenyurt acilde yer bulunmasını bekledik bu arada bilinci biraz gelmeye başladı akşam 6 gibi özel doğan hastanesinde yoğun bakım yeri bulduk oraya nakil yaptık şuan yoğun bakımda uyutuluyor 1 hafta kadar orada kalabilirmiş beyin damarında boluncuk oluşmuş ve heran risk oluşturuyor şimdilik ilaç tedavisi ile devam ediliyor gelişme olmazsa ameliyat olması gerekiyor ve özelde bunun bedeli 100 bin tl bunu karşılamak mümkün olmadığı için konunun uzman hastanesi bakırköy devletten yoğun bakımda boş yer bulmamız gerekiyor ama bulamıyoruz bu konuda tanıdığı olan varsa yardımızı rica ediyorum iyi dilekleriniz için tekrar hepinize teşekkür ederim
Suzuki marauder VZ 800
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)allah acıl sıfa wersın abı bugun ugradım ben hastaneye üçüncü kattaymıssınız geldım kımse yoktu abı aradım telefon da musaıt degıldı ulasamadım sana aklımızda olsun abı tanıdık buluruz ınsallah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)