Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok la işaretli vida lastik takozu tutar onun karşılığında da yani şase de lastik koruma vardır.Eğer yoksa boş tencereye çatal kaşık atmış gibi dolaşırsınız.

Hayır hayır orda takoz var ben oradan bahsetmıyorum.. Paylaştığın fotoğrafta sürücü selesinin söküldüğü vidanın alt tarafında artçı ayaklığının üzerine kalan vida var. O vidanın ucunda şaseyi karşıdan karşıya bağlayan bir demir var. Sanıyorum o demirin 2 3 cm üzerinden paralel bir şekilde zincir geçiyo. Ve o demire iz yapmış. Sürekli sürtmüyo fakat çukura girip çıktıkça oraya değiyo.. Orayı halletmem lazım belkide bi şekilde stop koyarak..Bilemiyorum

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır hayır orda takoz var ben oradan bahsetmıyorum.. Paylaştığın fotoğrafta sürücü selesinin söküldüğü vidanın alt tarafında artçı ayaklığının üzerine kalan vida var. O vidanın ucunda şaseyi karşıdan karşıya bağlayan bir demir var. Sanıyorum o demirin 2 3 cm üzerinden paralel bir şekilde zincir geçiyo. Ve o demire iz yapmış. Sürekli sürtmüyo fakat çukura girip çıktıkça oraya değiyo.. Orayı halletmem lazım belkide bi şekilde stop koyarak..Bilemiyorum
    Öncelikle zincir söylediğin demire çarpıyorsa zincirin epey gevşek sanırım daha önce bahsettiğim gibi zinciri aşağı yukarı 2 cm aoynayacak şekilde gerdirmelisin sonrasında bahsettiğin demire lastikçiden kamyon şambreli iste ve bunu şerit şeklinde kesip o bölgeye sar.Sargının sabitlemesini de baş ve sonuna 2 metal kelepçe ile yaparsan sıkıntın giderilmiş olur diye düşünüyorum.

Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Zincirim 2 cm den daha fazla esnek değil bir kere o konuda eminim.. Ama diğer çözüm mantıklı bakıcam ıste bi hafta sonu olsun da.. Teşekkür ederim

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Kamyon şambriyeli süper fikir. Çukurlarda ve acemi olduğum için bazı anlamsız vites geçişlerimde bahsi geçen çatal bıçak sesini kesin yok eder ))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)