Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Benim makina da sıfır... Aynı dert... Servise gitti serviste iki hafta kaldı güya garantiden diskler ve jant değişti ama nafile... Aynı ses yine var.. Kaliperdeki oynama aynen devam ediyor... Zaten bundan sonra garanti umrumda değil adam gibi sevis yok burda Antalyada ama Avil Customs diye süper bir dükkan ve usta buldum, burda chopper/cruiser konusunda bayaa şanı var, oraya götürcem. Bakalım ne diyecekler, haftasonuna artık bende de durumlar... Haberdar ederim

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Ha bu arada ne jantın ne de diskin değiştiğine inanmıyorum o ayrı ;)

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Jant disk değiştiyse bence eski diskinizi tornacıda çizdirip takmayı deneyın derım hem daha ıyı tutar hem sesı keser dıye dusunuyorum

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı ersupalit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha bu arada ne jantın ne de diskin değiştiğine inanmıyorum o ayrı ;)
    Size kesinlikle katılıyorum sonuçta yeni olsa niye problem devam etsin ki yamukluk diskte değil değil ;-) ben sizin yerinizde olsam son bir kez daha şansımı denerdim benim servisle aramda soğuk ve 200 km var yoksa yapmaları için başlarından ayrılmazdım ;-) canınızı sıkmayın olmazsa o dediğiniz ustaya gidin hiç bir şey bu konuda sizden değerli değil ;-) saygılar
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Kadir teşekkürler İstanbul da olsam eminim yardım edeceğinden çok sağol yine de ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadri P.
    Bilişim
     DD250e-9b (2016)
     İstanbul
    Beğenmiş
    29
    Beğenilmiş
    15
    Aslında bütün sorun lastiğin 8 çizmesinden kaynaklanıyor olabilir. Gözle görülmeyecek derecede yamuk olabilir. Orta göbekteki Rulmanlar sağlı sollu 20 tl onlar değişse problem çözülür kanımca.

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Arkadaşlar en sonunda fırsat buldum balataları söktüm kaliperlerin içindeki balataları sıkmaya yaratan parça tozdan sanırım freni sıkınca çalışıyor ama ayırmayı tam yapmıyor o kısmı wd 40 sıkıp güzelce sildim zift gibi kir çıktı hem sistem de yeni olduğundan da oluyor sanırım tekrar taktım balataları kullandıkça da azaldı ses kasma zaten yok diyebilirim ;-) ayrıca debriyajı da ayarlattım vites geçişleri mükemmel o kadar gergindi ki bileğim ağrıyor ve vitesler de geçmiyordu güya servis teslim ederken ayarladı :@ her neyse şükür sorunsuz ve çok eğlenceli iyi ki almışım ;-)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Benim de problem çözüldü tamamen. Ön teker milim fabrika çıkışı eğri olduğu için zamanla balataları bozup ses yapıyodu. Tornada custom mil yaptırdık. Bütün problem çözüldü. ;) Anvil bayaa başarılı haberiniz olsun Antalyalı Raporcular ;)

Şimdi bir tek debriyaj ayarım kaldı. Ha bu arada custom çalışmalarım da bitti sayılır. Bugün fırsat bulursam foto koycam çok güzel oldu ))

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Çok sevindim sizin adınıza da çünkü az veya çok kafaya takılan bir şey olunca insan rahat kullanamıyor ;-) debriyaj da mümkün olduğunca yumuşak olmalı hatta çok az bi boşluk olmalı gerginlikte motoru inanılmaz rahatlatıyor debriyaj vites ve geçişlerde benim de hiç bir problemim yok Samsun beni sadece ilk bakım için değil güzel bir yol deneyimi ve gezmek için beklesin ;-)

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)