Cevap basit 150 liliği daha önce kullanmış biri olarak km de 13 14 kuruş yakıyor öğrenciysen gez gezebildiğin kadar on numara motor vıbrasyonu yok 115 km h kadar cıkabılıyor 250 lılık 135 e kadar cıkıyor cok rahat gurup gezılerıne ayak uydurabılırsın tek sıkıntısı tekerleri gereği biraz savurur kı ınan bana 150 lılıkten 250 lılıge gecenler bazen sorguluyor fark artcılı kullanım beygır farkı ve teker farkı teker farkını ıyı bır lastikle yola yapısan kapatabılırsın tutup motorun ustune 80 er kılodan 2 kısı oturursan cekmez motorun ıyı performans kapasitesi 130 kilodur bana sorarsan regalın en ıyı motoru 150 lılığıdır ;) son olarak 4 lira param var 4 lirasınada motor aldım dıye bır sey yok olamaz once takımı taklavatı al bır kask 130 lira bır eldıven 100 lira gerisini saymıyorum bıle ;) 150 lilik mutlu eder satarkende rahat satarsan 125 liğe göre.şehirler arası yolda yapabilirsin 1 saat gider bir sigara içer motorun sogur bir saat daha gidersin.Son olarak ailenin rızasını almadan motor alma, bir sor bakalım onlara bu kadar param var motor alacam dıye bakarsın altına araba falan ceker , razı olmazlarsada alma motoru emın ol aldıgın motordan hayır gelmez sonuc olarak 2013 modal bır 150 lilik al rahatına bak ona da gidip 4500 lira para verme ederi 3700 4000 lira arasıdır dolar kuru maşallah 150 lilikçileri zengin etti ve aldığın motor maximum 1000 km yapmış olsun bak burası onemli 150 lilik regaller cogu ınsanın acemılık attığı motorlardır ilk sahibinden al ağzına tukurulmus motoru az ucuz verdı dıye alıp ustune motor kadar para harcamak zorunda kalırsın.Öğrenciyim demeseydın bu kadar uzun uzadıyada yazmazdım.Hakkında hayırlısı olsun inşAllah