Merhaba arkadaşlar. 2007 yılından beri başta scooter olmak üzere vitesli ufak motorlarla deneyimim oldu. Küçük bir şehirde yaşadığım ve büyük bir motora geçme niyetim olmadığı (daha doğrusu şansım -maddi açıdan-) için ehliyeti almamıştım ancak dört beş ay kadar önce ehliyetimi aldım. Kendimi bildim bileli chopper hayalim vardı ve ilk kez uzun yol yapacağım motorumun da bu tarzda olmasını istedim.
Bütçem maksimum 4000 lira ki o da beni zora sokacak bir rakam. 3000 civarı normalde tam olarak aradığım şey. Bir kaç ay öncesine kadar ilanlar vardı ama fiyatlar bir anda yükseldi. Yaza kadar da motorumu almak istiyorum. Hem şehir için hemde uzun yol kullanacağım için buna uygun bir model arayışındayım. Özellikle yazları neredeyse tam bir Türkiye turu yapacağım, hem bunu kaldıracak fazla sorun çıkarmayacak, yormayacak hemde nispeten daha az yakıt tüketimi olan bir makine bakıyorum. 1.93 boya, 88 kiloya sahibim ve yolculuklarımın yarısına yakınında artçım olacak.
O fiyat aralıklarına eski raptor veya superlight bulunabiliyor ancak. Başka modellerde var ama tasarım açısından hiçbiri hoşuma gitmiyor. Raptor veya superlight için hangisini ve hangi modeli önerirsiniz? Eh, varsa başka bir marka/model tavsiyesi de alabilirim. Yine benzer bir şekilde 2000-2500 kadarını peşin gerisini kartsız - kefilsiz taksit yapacak bir motorcu tanıdığınız var ise onu da değerlendirebilirim. Motoru özellikle. Antalya veya Bodrum içerisinde arıyorum.

YOK
Bodrum
AB Rh (+)