| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Daha pratik davranıp plakanın noter tasdikli fotoğrafını da getirebilirdi halbuki. Neyse, olmuş bir kere![]()
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
DD250
İstanbul
0 Rh (+)bizim insanımız müükemmellll![]()
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Ya hakketen koptum yarıldım valla :D :D :D :D :D
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)SÜPER . OLAY BUDUR. MOTOR VE ŞASİ NUMARSINIDA KONTROL EDECEĞİZ DESELER PARÇACIYA DÖNECEKMİŞ ORASI.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Temiz ve saf bir milletin insanı çok normal.Hain değil şeytan değil.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Amenna...KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
Zaten adam da durumun komikliğini anlamış, gülerek poz vermiş. Yoksa dediğin gibi, hain değil şeytan değil... ama bir tebessümü hakediyor.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)oyyy oyyy oyyyy :D
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
İstanbulKIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
-
İstanbul
A Rh (+)o kadar temiz ve saf bir milletiz ki, dunyanin en iyi dolandiricilari da bizden cikiyor nedense Banker Kastelli gibi, Sülün Osman gibi, hele bir de bir rivayet varki sormayin:
Almanya'ya isci olarak giden ailelerin 2. nesil cocuklarindan biri butun sigara makinelerini bosaltiyor hemde ne bir darbe ne bir iz, hele para hic yok icinde, bunu nasil yapiyor? Para buyuklugunde buz kaliplari cikartiyor ve tum sigaralari bu buz kaliplari ile aliyor, sonra makinayi acip icinde ne para ne de sigara bulabiliyorlar, yapan kisi yakalaniyor bilin bakalim hangi milletten?
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)