Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Smile

Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer Bey sizin adınıza gerçekten üzüldüm pişman etmemek lazım sonuçta müşteriyi :-( bildiğim kadarıyla Samsun da iki adet yetkili servis var siz ikisinde de şansınızı denediniz mi veya hangisine gittiniz adını yazmazsınız belki ama en azından baş harfini yazsanız biz de boşa gidip de zaman harcamadık benim ilk bakım yaklaşıyor ve bunun için ortalama 200 km yol geleceğim eğer değmeyecek bir yaklaşım varsa ben de kendi ustamı bulayım kendimi yollara vurmayayım lafta garantiyse riske gerek yok

---------------

resmi sitelerinde http://www.regalraptor.com.tr/servis.asp?GarID=55 sorgulamada samsunda yetkili servis '' 0 '' çıkıyor ama samsunda Atatürk kültür merkezinin kabaca karşısına denk düşen YANTUR ' gittim, efendi insanlar bana sıkıntı çıkarmadılar , garanti konusunda da kaba konuşmadılar hocam bu radyatör başı garantiye girmiyor sadece motor bloğu garantiye girer dediler, hatta orda başka biride benzer konudan tartışma yaşadı orda baş usta Kerim bey vardı baş usta sanırım o bilgili biri hoşuma gitti birde iki yaşları 23 gibi olan ustalar var benim motora Hüseyin akman adındaki çocuk baktı ona en baştan dedim , ben '' titiz biriyim motorumu çizme hırpalanmasından hoşlanmam dedim '' oda gayet güzel hizmet verdi hiçbir sorunum olmadı parçanın garantisi hususunda oldukça direnç gösterdiler ve dedikleri oldu.120 tl ödedim yapılan işlemler yazdım ama tekrar yazayım :

1-motor komple yıkandı.

2-fren diskleri spreylendi.

3-hava filitresi temizlendi

4- zincir gerginliği ve yağlaması yapıldı.

5- 10-40 motor yağı 1,5 litre değişti.

6- Test sürüşleri yapıldı.

7-Temiz çalışmaya 100 üzerinde 85 veririm radyatör suyunu pis kaba boşalttı içinde minik odunlar yüzüyordu!.

8- asıl sorunlu parça : radyatörün boğazındaki çatlağa iran uhusu sürüldü test sürüsü yapıldı yine sızıntı oldu , bu sefer kerim usta parçayı sanayiye götürdü ve radyatöre alüminyum kaynak yapıldı, test sürüşü yapıldı sorun çıkmadı. radyatörün kendisi 200 tl.

ustaları diğer motorlara bakarken de gözlemledim temiz çalışıyorlar , kabalıkları yok ben eleştiride yaparım ama adama hakkını da vermek isterim sorun ustada değil sorun yönetimde , garanti konusu maddeler halinde izah edilmeli netlik yok ve ben üst düzey ağa olsam o telefondaki Murat beyi acilen postalarım adam bana bizi niye her sorunda arıyorsunuz diyor, yani diyor ki motoru aldın parayı verdin e başının çaresine bak dın dınklama diyor şimdi böyle yönetici olmaz daha öncede onların parça servisinde çalışan biriyle motor elciği yüzünden ciddi kavga ettim yani sanki köyden birilerini orda lap diye müdür etmişler gibi geldi bana . Arkadaşlar bir lokantaya gittiğimde önümde yediğimin ne kadar tutacağını gösteren menü varsa, beyefendi hoş geldiniz deniliyorsa, masalarda beyaz örtü varsa ,tuvaletleri temizse , yemekten sonra çay ikramı yapılıyorsa varsın olsun biraz yemek pahalı tutsun sesimi çıkarmam çıkarken de bahşişi veririm!

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ömer Bey sizce bakım için Samsun a gelmem mantıklı mı ben motoru Yantur dan almıştım
    --------------

garantiyi unutarak gelebilirsin ben artık garantiyi umursamıyorum bundan dolayı başka ustalara gidebilirim, mesela engizde bir usta varmış dehşet birşeymiş motordan çok iyi anlıyormuş bunu bir kaç yerden duydum istersen sana konumunu gösterebilirim, motorunda garantiyi unut derim motorun merkez yönetiminde sorun var.samsundaki yantur kendilerinin regalın yetkili servisi olduğunu söylediler, merkezi telefonla aradım onlarda teyit ettiler.

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Verdiğiniz bilgiler ve samimiyetiniz için teşekkür ederim umarım yüz yüze detanışıız
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Smile

Verdiğiniz bilgiler ve samimiyetiniz için teşekkür ederim umarım yüz yüze detanışıız
    ------------

her zaman beklerim ben samsun , bafra ilçesinde yaşıyorum motor hayatına tutkun biriyim.

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    maalesef ülkemizde garanti olayı hikayeden ibaret ya kullanıcı hatası derler yada uzunca süreler parça için bekletirler ve o parça ne zaman gelir bilinmez ben de çok sıkıntılar yasadım bundan dolayı o yüzden garanti çokta ilgilendirmiyor benide.

nickziki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Uysal
    Dış Ticaret
     gitti gül gibi daytonam :(
     Antalya
    Beğenmiş
    278
    Beğenilmiş
    20
    Bir soru geliyor benim aklıma.

Madem sadece motor bloğu garanti kapsamında ise, diğer yerlere yapılan işlemler, değişiklikler garantiyi bozuyor mu ?

EGE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Egecan Ertürk
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona 350
     Aydın
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar konuşmalara bir göz attım ve en azından bilgi eksikliği gidermek için aşağıdaki linki gönderiyorum. Garanti kapsamında giren parçalar da listede var. Türkiye Cumhuriyeti içerisinde garantili ürün satışı yapan ve bunu satın alan özel-tüzel tüm şahıs ve kurumlar bu kanuna tabidir. Kullanıcı hatası var ise yetkili servis bunun raporunu çıkartır, sana da bir nüshasını vermekle yükümlüdür. Rapordan tatmin olmazsanız bilirkişi çağırtıp yeni rapor aldırır tüketici hakları hakem heyetlerine başvurursunuz. Yanlış hatırlamıyorsam 3000tl masrafın altındaki durumlarda dava açmak gerekmiyor, dilekçe ile başvuru yeterli. Biraz araştırma herşeyi ortaya çıkaracaktır. İlk başta muhattabınızla bilinçli konuşma yapın işe yaramıyorsa bu yöntemlere başvurun. Hayatın her anında karşınıza çıkabilen bir sorun zaten ürün garantisi. İnsanlar şimdi uğraşsa gelecek nesiller rahat eder.
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20140613-2.htm
    -Sayfayı Çevir-

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Güzel Samsun'um un güzel insanlarına selam olsun,yantur iyidir çok eskidir 40 yaşındayım hep vardı yantur.
    Kemal Bey vardı,babaları,çok düzgün insandı..
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)