---------------
resmi sitelerinde http://www.regalraptor.com.tr/servis.asp?GarID=55 sorgulamada samsunda yetkili servis '' 0 '' çıkıyor ama samsunda Atatürk kültür merkezinin kabaca karşısına denk düşen YANTUR ' gittim, efendi insanlar bana sıkıntı çıkarmadılar , garanti konusunda da kaba konuşmadılar hocam bu radyatör başı garantiye girmiyor sadece motor bloğu garantiye girer dediler, hatta orda başka biride benzer konudan tartışma yaşadı orda baş usta Kerim bey vardı baş usta sanırım o bilgili biri hoşuma gitti birde iki yaşları 23 gibi olan ustalar var benim motora Hüseyin akman adındaki çocuk baktı ona en baştan dedim , ben '' titiz biriyim motorumu çizme hırpalanmasından hoşlanmam dedim '' oda gayet güzel hizmet verdi hiçbir sorunum olmadı parçanın garantisi hususunda oldukça direnç gösterdiler ve dedikleri oldu.120 tl ödedim yapılan işlemler yazdım ama tekrar yazayım :
1-motor komple yıkandı.
2-fren diskleri spreylendi.
3-hava filitresi temizlendi
4- zincir gerginliği ve yağlaması yapıldı.
5- 10-40 motor yağı 1,5 litre değişti.
6- Test sürüşleri yapıldı.
7-Temiz çalışmaya 100 üzerinde 85 veririm radyatör suyunu pis kaba boşalttı içinde minik odunlar yüzüyordu!.
8- asıl sorunlu parça : radyatörün boğazındaki çatlağa iran uhusu sürüldü test sürüsü yapıldı yine sızıntı oldu , bu sefer kerim usta parçayı sanayiye götürdü ve radyatöre alüminyum kaynak yapıldı, test sürüşü yapıldı sorun çıkmadı. radyatörün kendisi 200 tl.
ustaları diğer motorlara bakarken de gözlemledim temiz çalışıyorlar , kabalıkları yok ben eleştiride yaparım ama adama hakkını da vermek isterim sorun ustada değil sorun yönetimde , garanti konusu maddeler halinde izah edilmeli netlik yok ve ben üst düzey ağa olsam o telefondaki Murat beyi acilen postalarım adam bana bizi niye her sorunda arıyorsunuz diyor, yani diyor ki motoru aldın parayı verdin e başının çaresine bak dın dınklama diyor şimdi böyle yönetici olmaz daha öncede onların parça servisinde çalışan biriyle motor elciği yüzünden ciddi kavga ettim yani sanki köyden birilerini orda lap diye müdür etmişler gibi geldi bana . Arkadaşlar bir lokantaya gittiğimde önümde yediğimin ne kadar tutacağını gösteren menü varsa, beyefendi hoş geldiniz deniliyorsa, masalarda beyaz örtü varsa ,tuvaletleri temizse , yemekten sonra çay ikramı yapılıyorsa varsın olsun biraz yemek pahalı tutsun sesimi çıkarmam çıkarken de bahşişi veririm!

Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)