Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    120 tl verdim , radyatörün ağzında çatlağa önce iran uhusu sürdüler sonra olmadı tekrar sızıntı çıktı bu sefer sanayiye götürdüler radyatörcü oraya aleminyum kaynak yaptı 20 tl aldılar ,yağ değişti, hava filitresi değişti, verdikleri bir sözü tuttular ( haklarını yememek adına yazıyorum)zincir yağmala , yıkama , disk frenlerin temizliği, 120 tl, bedava hizmet tabiki olmaz ama inanın orda garanti nedeniyle başkasıylada kavga ettiler müşteri tartışma çıkardı ben yinede servisi kolladım ustalar ilgilendi ama mantık olarak yanlış yol izliyorlar profesyonellik sıfır evrak kağıt hiçbirşey yok elimde kredi kartı silibi var tez elden ben motoru satıyorum ama sitede kalmaya devam etmek istiyorum çünkü burası harbi site çok güzel çok beğendim.Firma merkezinden ricam garanti hususunda sınırları ----KANUNLARA UYGUN OLARAK--net çizmeliler, sitelerinde yayınlamalılar.Bu arada samsunda yetkili servis '' 0 '' profesyonel şirketlerin siteleri de günceldir, bizi niye aradınız hiç demezler, şaka gibi.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Ömer Abi, firma merkezleri buraları okuyup bizi dinlese zaten ohooo... Neyse olan olmuş, yapacak bir şey yok, bence moralinizi bozmayın, boş verin gitsin... Şu şartlar altında haklıysanız dahi, haksız çıkacaksınız çünkü...

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Ömer Bey sizin adınıza gerçekten üzüldüm pişman etmemek lazım sonuçta müşteriyi :-( bildiğim kadarıyla Samsun da iki adet yetkili servis var siz ikisinde de şansınızı denediniz mi veya hangisine gittiniz adını yazmazsınız belki ama en azından baş harfini yazsanız biz de boşa gidip de zaman harcamadık benim ilk bakım yaklaşıyor ve bunun için ortalama 200 km yol geleceğim eğer değmeyecek bir yaklaşım varsa ben de kendi ustamı bulayım kendimi yollara vurmayayım lafta garantiyse riske gerek yok
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Garip gerçekten kaynağı yaptırmayı parayı verdikten sonra her yer yapar bunun garantisi nerde o zaman yazık ya kızılmayacak gibi değil
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Yani şaşırmadim.
    Çinde ki firma bunlara ne veriyor ki bunlar bize ne verecek...
    garantisi var mı var işte kağıt üzerinde...sonra uğraş dur.
    en güzel self garanti arkadaşlar bence..
    0 km aldım, 500km deyim bir kere gittim yetkili (!) Servise o da bir bakmak için..ivir zivir bir şey sordum, iceriyi göreyim diye...
    Maltepe deki yeri de biliyorum, o balık baştan....
    Eğer regali bu kadar sevmesem ve baştan bazı şeyleri kendimce gözden gecirmesem şimdilerde garantisi var diye serviste yatardi motorum...
    çok iyi bir usta ve tecrübeli bir kullanıcı en iyi garantidir bence...
    ustayi hadi buldunuz, peki tecrübeli kullanıcı nasıl olunur derseniz, buna da "ilgi bilgiyi getirir,bilgi de tecrubeyi" derim..
    Şu sözü çok severim : "aramakta bulunmaz,ama bulanlar arayanlardir" ....
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani şaşırmadim.
    Çinde ki firma bunlara ne veriyor ki bunlar bize ne verecek...
    garantisi var mı var işte kağıt üzerinde...sonra uğraş dur.
    en güzel self garanti arkadaşlar bence..
    0 km aldım, 500km deyim bir kere gittim yetkili (!) Servise o da bir bakmak için..ivir zivir bir şey sordum, iceriyi göreyim diye...
    Maltepe deki yeri de biliyorum, o balık baştan....
    Eğer regali bu kadar sevmesem ve baştan bazı şeyleri kendimce gözden gecirmesem şimdilerde garantisi var diye serviste yatardi motorum...
    çok iyi bir usta ve tecrübeli bir kullanıcı en iyi garantidir bence...
    ustayi hadi buldunuz, peki tecrübeli kullanıcı nasıl olunur derseniz, buna da "ilgi bilgiyi getirir,bilgi de tecrubeyi" derim..
    Şu sözü çok severim : "aramakta bulunmaz,ama bulanlar arayanlardir" ....
    Eyvallah üstadım saygıyla eğildim :-) Siz zaten gerekeni söylemişsiniz Şükür burada sizin gibi fikir alışverişi yapabileceğimiz arkadaşlarımız var her zaman mesafesiz bir desteğimiz var birbirimize ;-)Allah çaresiz dert vermesin kaza, sağlık problemi vermesin her şeyin bir çözümü vardır ;-) Aklın yolu birdir teşekkürler kazanan dostluk ve usta gibi ustalar kaybeden ortada

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Şimdi herşey bir kenara motor ustası olayı bir kenara bu motorları alıp yamaha servisine götürürsünüz cin diye iyi ustalar bakmıyor yani olay bazen parada da olmuyor kendi servislerinin durumu ortada burda olay paraya donuyor bu yüzden çoğu regalci ya kendi yapmaya çalışıyor yapamayınca varoş motorcularinda soluğu alıyor işte böyle böyle insanlar bu markadan soğuyor diye düşünüyorum.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi herşey bir kenara motor ustası olayı bir kenara bu motorları alıp yamaha servisine götürürsünüz cin diye iyi ustalar bakmıyor yani olay bazen parada da olmuyor kendi servislerinin durumu ortada burda olay paraya donuyor bu yüzden çoğu regalci ya kendi yapmaya çalışıyor yapamayınca varoş motorcularinda soluğu alıyor işte böyle böyle insanlar bu markadan soğuyor diye düşünüyorum.
    Piyasada ki sanatkâr ustaların çoğu dışarda kendi dukkanlarini açıyor genelde,
    ne yamaha nede başka bir markanın servisi neden regali alsın ki içeri.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben gerçekten soğudum ve moralim bozuldu , olay parada değil çok şükür kazanıyorum ama garanti mantığında ters bir durum var , birde merkezdeki yetkilinin bana '' neden her sorun olduğunda bizi arıyorsunuz '' demesi traji komik durum, hemen her firma gerek sitelerinde gerekse sözelde bizi her türlü sorunda arayabilirsiniz derken bu firmanın yetkilisi böyle diyor, ben hep şunu derin firmalar yükseldikçe popo havaya kalkmayacak yoksa birileri gelkir o popoyu aşağıda doğru bastırır, insan ekmek kazandığı yere sı...mamalı.

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Ömer Bey sizce bakım için Samsun a gelmem mantıklı mı ben motoru Yantur dan almıştım

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)