hayırlı uğurlu olsun,çok üzel olmuş,bende yaptırmak istesem maliyeti ve nerde yaptırdığını da paylaşır mısın
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd 250e 10
istanbul-bahçelievler
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun,çok üzel olmuş,bende yaptırmak istesem maliyeti ve nerde yaptırdığını da paylaşır mısın
regal raptor spyder 250
istanbul
A Rh (+)bir çok extra var motorda mesela
boru egzos 350 tl güneşlideki emre motordan aldım
tekli sele 120 tl aynı yer
elcikler yanlış hatırlamıyorsam 80 tl aynı yerde vvr
engel eye ön far 220yemi ne almıştım
sisler 160
ayna 60
devir saati 120 tl netten bulabilirsin
arka sinyal led 20 tl
çamurluğu kendi iş yerimdeki kaporta bölümünün atölye şefiyle birlikte kestik sorsam 300 tl den aşağa hayatta kesmes
boya gene kendi iş yerimdeki fırında çıraklar boyadı sorsam 150 den kapı açar 80 ne razı olur
alarm artı uzaktan çalıştırma bana maliyeti 65 tl
app plaka bekliyorum her yer 50ye yapıyor bana bedava iş yerinde her bölümde sevenim var Allah'a çok şükür
gene plakalığın yerini kaportadan bir arkadaşımla beraber yerini değiştirk zincir koruyucunun üstüne argon ile kaynak yaptık
pasta cila üstüne seramik kaplama arabalara dip rakam 1000 tl ye yapıyoruz motora fiyat alsam 500 tl den aşağı yapmazlar ben 2 kişiye adam başı 3,5 biraya işi bağladım
bütün bunların üstüne arka tekeri yakaraktan artislik patinaj ile yola çıkmak paha biçilemez
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Hocam camurluk nasil hic sikint yaratti mi sicriyor mu sirtina?
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Çok mu sicratiyo ya benim kafamda da stoptan 1 2 cm asagisina kadar kestirmek vardi
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)