| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
daytona 350
istanbul
A Rh (+)ellerine emegine saglık guzel olmus ama krom lar cok göze batıyor.. onlarada kaplama yapsan daha da guzel olur sanki..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Berke Çok güzel olmuş emeğine sağlık güle güle kullan
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Yapmadan bende kotu olacagini dusunuyodum ama yapinca begendim ya sakil durmadi bence.Cok mat siyaha bogasim gelmedi.Belki yaparim ilerde.
Honda Shadow Ace Deluxe 750
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Kardeşim çok güzel olmuş Plastidip mi ?
Honda Shadow Vlx 600
B Rh (+)aynen abi,2 kutu gitti depo on ve arka camurluga.4 veya 5 kat attim.
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Dostum tebrik ediyorum. Çok güzel olmuş.
Benimde nacizane tavsiyem. Egzoz'u bej renginde sardırman.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Renk değişik olmuş bir fark yaratmışsın da böyle tozlu kirli kromları kararmış Regaller görünce üzülüyorum :-( yıkayın wd40 krom parlaatıcı makine kendine gelmek ben burdayım demek istiyor yazık ona boya değil o sevgi ilgi istiyor eminim hayalleri süsleyen o motorunu görüp o motor bende olsa diye iç çeken kaç kişi vardır ;-) parlamış resimlerini de görmek dileğiyle o zaman eminim daha tarz olacak ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Gayet güzel olmuş emeğine sağlık... Denildiği gibi nikelaj kısımları da kaplarsan dehşet olur. Bende de kamuflaj hayranlığı var bir ara kafaya koymuştum bazı parçaları kaplayayım diye sonra caydım.
Üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türk bodun iliŋin törüŋün kim artatı udaçı erti!
Honda Shadow Vlx 600
B Rh (+)Eyvallah abi benim kafamda da var egzozu sarmak,one de bi cift koruk.Yapacagim zamanla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)