| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yakışmış motora işçilik güzel bende boya aldım bakalım bi ara fırsat bulursak depoya bişeyler düşünüyorum.
regal raptor dd 250cc
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)kardeşim çok güzel olmuş gerçekten beğendim . o armayı nasıl yaptın değişik şekiller var mı acaba
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Basta kalip çıkarıp sprey boyayla yapmıştım aman oyle yapmayin illa saga sola kayiyor,bide depo bombeli diye iyice beter oldu.Gittim sonra Cemil ozalitten dış mekan sticker yaptirdim internetten bulup iki tanesi 10 lira tuttu cokta guzel oldu. Degmez spreyle ugrasmaya leş oluyor.Alibabada ebayda falan baska stickerlarda var da ugrasilmaz onla da.
r
i
0 Rh (+)berke, bilgisayarımdaki sorun nedeniyle şimdi gördüm fotoları... bence muhteşem olmuş abi, ikinci dünya savaşı teması sezinleniyor. böyle belli bir konsept dahilinde yapılan custom çalışmalar çok hoşuma gidiyor, hele ikinci dünya savaşı dönemleri ayrıca güzel, eline sağlık...
bence bizim motorlar customize edilsin diye yaratılmış ama öncelikle "budur" dediğiniz, hayatta satmam dediğiniz motoru bulmak lazım... büyük konuşmayayım ama kendi motorumu muhtemelen seneye satarım, o yüzden şimdilik sadece fotolara ve nasıl yapıldığına bakıyorum customların...
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Yakışmış
Antalya-Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)İnternetten alip kendim kapladim direk stickerin üstüne
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)