Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

daytona 250 ayak pegi

Öncelikle herkese merhaba arkadaslar,

foruma yeni katildim, motosiklet egitimi almaya baslayali 2-3 hafta oldu ve chopper tarzi motosikletleri cok sevdigimden ehliyetimi almadan kendime 2. el daytona 250 aldim. Son 2 gündür motosikletimi kullaniyorum fakat 2.gün motosikleti yan yatirdim ve ayak pegi kirildi, araci nasil nerede bakima sokmaliyim ya da yapimi icin kimden fiyat alabilirim? Ankara'da yasiyorum ve maalesef motosiklet ve bakimi hakkinda pek bilgim yok. Ayrica bana regal kullanimi hakkinda tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim. Cunku motosikletimi cok sevmeme ragmen kullaniminda biraz zorlaniyorum. simdiden tesekkurler.

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Ayakliklar servisinde 50 60 lira falandi yanlisim yoksa.Kaynak yaptirmak daha mantikli yaparlar sanayide boşu boşuna o kadar para verme kurulan ayaklik elindeyse

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Eser Ankaradan aramıza hoş geldin Yeni RR Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin Ayaklık kırılması pek çoğumuzun başına geldi ona biz çıkmış diyoruz yenisi yetkiki servislerden ve yukarıda linki olan demirtaş motordan kargo ile temin edebilirsin 60 tl civarı ama çoğumuz oto sanayide argon kaynağı yaptırdık sağlam ve ucuz oluyor (20 tl) Sürüş eğitimi alarak motor kullanmaya başlaman çok doğru karar sürüşteki sıkıntılarını bol bol piratik yaparak kolaylık aşarsın

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Eser aramıza hoşgeldin. Motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Umarım kişisel koruyucu ekipmanlarını almayı da ihmal etmemişssindir

Ayaklık için Celil başkanın söyleyeceğinden farklı birşey söyleyemeyeceğim.

Farın da yolun da açık olsun

Sevgiler

tb

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Eser hoşgeldin. Bende geçen garaj dan motoru içeri sokmaya çalışırken kapı dar olduğundan ayağı kırdım. Işıl motor da 55 tl ye degistirdim. Ama kaynak yaptirmakta bir seçenek.
    Bende Ankaradayim. Motorunla dikkatli sürüsler. Taksiler dikkat et. Daha dün park halindeki taksi birden bire önüme çıkıp orta refujdeki yaya gecidinden geçmeye çalışırken az kalsın 70 ile giriyordum. Motorun durmayacagini anlayınca motoru çevirdim ve kıl payı kurtardim.

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Eser bu arada motoru nerden ve kaca aldin. Bilgi verirsen sevinirim.

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Oncelikle ilginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, araniza katilmaktan mutluluk duydum. Ayrica daha ilk suruste ayak pegini kirinca cesaretim kirilmisti dogrusu. Bana moral verdiniz gercekten. Fakat sanirim saglam kirmisim, cunku hem baglantı yeri hem de fren kismi peg ile kirilmis, kirilan parcalar elimde ve servisten fiyat aldim bunun icin, 450-500 'e malolur dediler :( Daha sonra bilginmotoru aradim. Bakip fiyat vereceklermis. Henuz goturmedim oraya, haber bekiyorum onlardan.

Ayrıca DirtyDozen cok gecmis olsun, kazasiz atlatmana cok sevindim. Ben motoru sahibinden.com'dan aldim. 8500 TL, 2014 model, 1700 km. Aslinda tanidigim vasitasiyla almis oldum.

Celil Baskan ayrica tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

tbaylan tesekkurler iyi dileklerin icin. Henuz ekipmanlarimi almadim. Calistigim yerde Hocam simdilik yardimci oluyor bu konuda, ekipmanlar icin hala arastirma yapiyorum. sanirim bir ara motomax'a gidip deneyecegim, internetten sadece fikir edinebiliyorum cunku.

Tekrar tesekkur ederim yardimlariniz icin, bi gelisme olursa tekrar yazacagim.
    Kazasiz surusler dilerim

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Eser hoşgeldin, bu arada yeni daytonan hayırlı olsun ve küçük kaza için de geçmiş olsun. Allah hepimizi kazalardan korusun.

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Eser motomax in biraz ilerisinde Mototan var oradan kask bakabilirsin çeşitler ve kaliteli markalar var. Motomaxtan diğer ekipmanları saglayabilirsin gerçekten çok çeşit var. Ben kaski Mototan dan yeleği Motomaxtan aldım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı atagenes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle ilginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, araniza katilmaktan mutluluk duydum. Ayrica daha ilk suruste ayak pegini kirinca cesaretim kirilmisti dogrusu. Bana moral verdiniz gercekten. Fakat sanirim saglam kirmisim, cunku hem baglantı yeri hem de fren kismi peg ile kirilmis, kirilan parcalar elimde ve servisten fiyat aldim bunun icin, 450-500 'e malolur dediler :( Daha sonra bilginmotoru aradim. Bakip fiyat vereceklermis. Henuz goturmedim oraya, haber bekiyorum onlardan.
    Eser ayak pedalının komplesi çok pahalı diğer firmadanda pek farklı fiyat gelmiyecektir :( en uygunu pedalın tüm parçaları elinde olduğuna göre gövdesi kırılsa bile sağlam kaynak yapılması mümkün ve maliyeti 50-60 tl yi geçmez motora alışma sürecinide gözönünde bulundurursak sonra birdaha kaynak ihtiyacı olabileceğinden kaynakla işi çözmek daha iyi olur kolay gelsin

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)