dipsiz gölden bi görünüm....
ilk gün gezim.. kimseler yokken gezmiştim dağları....
ağaçtan yapılmış yalak.....
hitit motorun spidiside bu ... necati... kle 500 kullanıyor...çıkarkende inerkende nal toplattım kendisine... :lol:
vural amcamız.. 68 yaşında bi delikanlı...
şehir turuna katılanlar...
asi motorcular... :P :P
aksu baba (ORTADAKİ GENÇ ARKADAŞ) ve kıymetli eşleri...bide ben ..
dağ yolundan bi kaç görüntü....
bu da .. aman ormancııııı.. canımmm ormancııııı...ne güsel yerde yaşıyolar yaavvv..
![]()

caponord
Samsun
B Rh (+)

daha sonra cuma sabahı müslüm baba geldi. biz ise 3+3 deliler (alper+kubilay+ilker+eş artçılarımız) cuma akşamı istanbuldan 18,30 da gaz açıp yola düştük. İlk molayı izmit'te 2. molayı bolu'da 3. molayı gerede'de 4. molayı kurşunlu'da verip gece saat 02,30 itibariyle tosya dipsiz göle vardık. Organizasyon sahibi kubilay bey ve ekibi bizi görünce ilk tepkileri "ulan nerden çıktınız siz gece gece
manyakmısınız oğlum siz 

) leydi 4 saat uyku uyuyup 9 saat yol yapmış bizlere niye oynamıyosunuz diye laf soksada ben çok keyif aldım herşeyden, tabi herşeyin zevki doslarımla beraber olmaktı, insan ailesi olmadan yapamıyorsa işte buda o hesap arkadaşlar. Dönüşümüz topluydu ve oda çok keyifliydi, aramıza cbf 150 si ile sonradan katılan bayan arkadaşımızı çok tecrübesi olmamasına karşın komplike 1 takım ruhuyla sağ salim istanbula kadar getirdik, herkes istanbul içinde evlerine doğru teker teker kopmaya başladı ve en son bülent ile ben kaldım ve biz de haremden arabalı vapur ile sirkeciye geçmeye karar verdik, hava kararmaya yakın vapurda içtiğimiz keyif çayı benim için paha bicilemezdi ve istanbulun silüetine bakarak şunu söyledim "sensiz olmaz istanbul" arabalıdan inip unkapanına geldiğimizde bülentle vedalaşıp ayrıldık ve evin önüne geldim, 2 gün boyunca trip sayacımı hiçbir şeklide sıfırlamadın ve evin önünde toplam yaptığım km'yi görmek için trip sayacına baktığımda 006 yazıyordu yani bu demek oluyorki 999 + 006 = 1005 km, trip sayacım kendi kendini sıfırlamış üzerine 6 kilometre yapmıştı, işte bu benim için büyük keyif oldu, 1005 km boyunca beni sırtında taşıyan ve enfes zevkler yaşatan raptoruma ve siz dostlarıma çok teşekkür ederim iyiki varsınız ;)