Valla biliyon cem sen eve gitmişsin ben kullanmayı bilen arkadaşa aldırdım.Ama motor beni bırak diyene kadar binicem 10000 20000 nereye kadar giderse hadi gel vazgeç şu işten![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla biliyon cem sen eve gitmişsin ben kullanmayı bilen arkadaşa aldırdım.Ama motor beni bırak diyene kadar binicem 10000 20000 nereye kadar giderse hadi gel vazgeç şu işten![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)cem kardeşim mehmet derki kasım ı bekleyin.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)geliyooor geliiyooor 400-500-600 lükler geliiyooorrr![]()
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yaw geçen sene 350 likler gelicek dediler bu sene onlar iptal 400 dediler seneye 500 sonraki sene 600 diceklerdi sen şimdiden söledin adamlar napçak şimdi bitirdin adamları be Bülent
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Satma bekle sürriz var.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
-
İstanbul
A Rh (+)senin cevren genistir muslum abi, var mi cevrende regal arayan?
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)tüüü süprizmi olucaktı
yaw benim dediğim o değildi zaten
çinli 400-500-600 ytl ye pancar motoru getiricekmiş
max torklu onu dediydim ben![]()
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Adamların yalanları tükettin şincikuğraşacaklar artık 1000 mi olur 1200 mu bilinmez
-
İstanbul
A Rh (+)abi saka maka, hakkaten satiyom motoru yaw... yarin da bi mehmet usta ya gidecem bakalim hem bakima hem de su isi konusmaya belki onun musterilerinden vardir isteyen
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bizde şaka yapıyoz zati kardeşim allah gönlüne göre versin hayırlısı neyse o olsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)