Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Deniz OLUKCU
    Thy
     Hyosung Gv650
     Izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor aldim ufak bir soru

Oncelikle merhaba, 2 gun once 150cc 2012 kasa sahibi oldum. Izmirliyim, birkac ufak sorum olucak degerli yorumlariniza ihtiyacim var.
    1.Motorun selesi rahat olmasina karsin spyder yada daytona modellerinin dizaynini begendigim icin degistirmeyi dusunuyorum. Herhangi bir kisitlama varmi yoksa o modellerin seleleri uyumlumudur?
    2. Izmirde motorumu mat siyaha boyatabilicegim guzel bir yer varmi? Tahmini fiyat araligi ne olur?
    3. Arka tekerlegimin boyutu 130-80. Spyder yada daytomada bu deger 160 yanlis hatirlamiyorsam. Teker degisimi mumkunmu? Yakit fazla yakmasi onemli degil, onemli olan mumkunati ve yuruyen aksama herhangi bir zarari olup olmamasi..
    Simdiden konuya bakanlara tesekkurler.

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Hayırlı olsun bence sen hiç uğraşma git mat siyah bir daytona al zamanını paranı boşa harcama 0 daytona al yazın rüzgarın tadını çıkar;-) istediklerini yaptırayım dersen buldum aldım yaptırdım diyene kadar heves de dahil para zaman... Hem o selenin rahatlığını daytona selesinde bulamazsın ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Deniz OLUKCU
    Thy
     Hyosung Gv650
     Izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Ilk motorum oldugu icin 250 veya 350 cc lik bir motor tercih etmedim. Hayatta zevk aldigimiz hersey icin zaman ve para harciyoruz, alip oldugu gibi binmektense biraz modifiye etmek tercihim.
    Sorularim hala gecerli
    1.Spyder yada daytona sele 150cc ile uyumlumu?
    2. Izmirde mat siyah boya icin tavsiye
    3. Teker boyutu 160 a cikabilirmi, yuruyen aksamda problem yaratirmi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Deniz aramıza hoş geldin kendini tanışma başlığında tanırsan iyi olur
    Yeni RR un hayırlı olsun
    1- sele uymaz
    2- plastip denilen sprey plastik boya ile boyama işlemi ucuza ve motorun orjinal boyasını bozmadan halledebilirsin
    3- lastik uymaz en başta yerine girmez sonra şanzuman kaldırmaz

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    PlastiDip yapmayin abi bi pantolon surtse yalan oluyor o paraya ugrasa degmez.Boyatin adam gibi ben oyle yaptim memnunum.Hem rengi daha guzel oldu hemde asagi yukari ayni paraya geldi.
    Konu berkehrercan tarafından (13.July.2015 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Deniz ben de dahil birçok arkadaşımız 250 lik ile başladık ve sorun olmadı hem bizim makinesler uzun olduğu için hoplaması zıplaması imkansız dengede tuttuğun sürece devirmek de zor daytona spyder büyük dersen 250 klasik kasa da alabilirdin ;-) az daha araştırarak alsaydın boyatmaya da ihtiyaç kalmazdı çünkü 150 liklerin fabrika çıkışı mat siyahı var dı ;-) düşündüğün değişimler olmayacağı için bir önceki yorumları paylaşmıştık artık masraf yapmak yerine alış viteslere dengeye yükseltirsin motoru başlangıcı yapmışsın ilerde mat siyah daytona alırsın sıkma canını ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Deniz OLUKCU
    Thy
     Hyosung Gv650
     Izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevaplariniz icin cok tesekkurler. Uygulamak istedigimmat boya motorun fabrika cikis halinden biraz farkli. Yani fabrika cikis alsamda boyaticaktim,ayrica temiz 2.el bir motor bulmak heleki istediginiz renkte bulmak pekte kolay olmuyor.
    250 cc durumuna geliceksek, dedigim gibi ilk motorum ve hayatima nekadar dahil edebilicem nekadar kullanabilicem emin degilim. Hem gucu hemde fiyati nedeniyle 150 cc ile baslamak daha cazip geldi. Temiz kullandiktan sonra az bir zararla satar daha buyugunu alirim diye dusundum.
    Plastip i arastiricam eger yapicak ustada kalite konusunda iyi bir iscilik cikmayacagini paylasirsa normal boyatiriz.
    Sele konusunda ise uzuldum,motorun cok yakisikli oldugunu dusunuyorum ama selesi cok kaba. Sanirim uygun daha ince ve kivrimli baska bir sele bakicam internetten.
    Herkese cevaplarindan dolayi cok tesekkur ediyorum.
    Ayrica internetten sele far kask kisacasi motor ve kullanici hakkinda iyi bir site varsada tavsiyelerinizi beklerim

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    ßenim gözümde belki regalin en güzel motoruna sahip modeldir150 lilik fakat motor sürmeyi yeni öğreniyorsan 1 bucuk 2 ay sonra o motor senin için yeterli olmayacaktır.( Motorun savruldugundan dolayı tehlikeli oldugunu dusuneceksin,lastik değiştirmende çok da fayda etmeyecek )CC yükseltmek isteyeceksin bundan dolayı motorun orjinalini bozmamanı tavsiye ederim.Ayrıca senden önceki kullanıcısıda motora başlangıç motoru gözüyle bakmış ve yormuş olabileceği gerçeği var.motoru satarken boyalı olması bir nevi kazalı olması anlamına gelir bu dediğin aksesuar işine girersen motorun üstüne1 lira harcar satarken o harcadığın bir liranın ustunede 1 lira daha koyar zarar edersin.Yapacağın masraf gereksiz olacak.Yinede modifiye edicem aynaları değiştiricem sis far takıcam siperlik takıcam dersen n11.com gibi sitelerden alış veriş yapmalısın.Çunku Türkiyede internetten motorsiklet parçaları satışı konusunda çok ciddi bir kargo entrikası donmektedir.Orneğimn 200 liralık kask alırsın 80 lirada kargo ödersin gibi.
    Motorun Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tekerini düz bastırsın
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

Deniz OLUKCU
    Thy
     Hyosung Gv650
     Izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tesekkur ettim zaman ayirip dusuncelerini paylastigin icin. Dun ayvaliga gidip geldik sehirdisi keyifli ama sehirici bilincsiz suruculer sayesinde cok tehlikeli. Motorumun akusu neyazikki skntili.
    Dinlenmek icin motoru kenara cektigimizde motoru calistiramadik. Ittirerek calistirmak durumunda kaldik, sanirim kronik elektrik skntisi bu motordada devam ediyor.
    Motorun savrulmasi olayini kiyasliyabilicek kadar deneme sansim olmadi, aslinda 250cc lik modelide kullanma sansim olsa aradaki farki daha iyi anliyabilirim.
    Birde merakimdan soruyorum motor giderken bostaylen yani stop edermi? Araba yapmiyor mesela ama motorda olurmu?

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Rölantide edebilirde giderken etmemesi lazim
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)