Benim kişisel görüşüm kronik bir sıkıntı motor ısınana kadar ışıkta beklerken gazı çok kesip debriyaja basınca yapıyorlar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Benim kişisel görüşüm kronik bir sıkıntı motor ısınana kadar ışıkta beklerken gazı çok kesip debriyaja basınca yapıyorlar.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Hyosung Gv650
Izmir
A Rh (+)Motor sicakti hatta fazlasiyla.. Aku ile ilgili sknti olabilirmi diye dusundum. Alindigindan beri hic degismemis ve butun kis motor yatmis. Aku bittigindede sadece sarj edilmis şoklama yapilmis. Uzun yol yaparken birara dinlenmek icin yolun kenarina cektik ve 5dk sonra motoru calistirmak icin ittirmemiz gerekti. Kronik elektrik problemi oldugunu duymustum. Ekstra sis fari takilmis belki elektrik kacagi nedeniyle akuden yiyordur. Tabi benimkisi sadece teori sizlerin yorumlari cok daha onemli
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Akün bitmiş olabilir fakat yol halinde olduğun için tekerin dönmesile az çok şarjdır boştayken motor stop ediyorsa genellikle hava ayarı uygun yapılmamıştır yada karburoterde pislik vardır motorla giderken egzosundan tükürme sesi geliyorsa hava ayarıdır.
-------------
Live to Ride , Ride To Live
Hyosung Gv650
Izmir
A Rh (+)Anladim hocam. Bakalim servise verdim belki mars takiminda (dinamo, atesleme vs) sıkıntı olabilirmis. Pahalimidirki hocam? Birde hava yag filtlerenin degisimi bakimi sizce ne kadar masraf yapar? Dolandirilmak istemem
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)