Eeee dünya küçük Türkiye daha küçük istanbul desen ondanda küçük bide yerin kulağı olunca korkulacak tabiki bizden. :P :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Eeee dünya küçük Türkiye daha küçük istanbul desen ondanda küçük bide yerin kulağı olunca korkulacak tabiki bizden. :P :P :P
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)arkadaşlar, yazılanları okuyunca.. forumun "derin meseleler" diye bir bölümü olduğunu anlamış oldum.![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla ben bişi demedim resimdeki plaka 55 diyo tamamen tesadüfde olabilirokan Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)KONTRAESPİYONAJ
ne demek yahu...
HANDO öğrenmek istiyi...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Esas bu işi yapması için admini kandıranları bulmak ve kökünü kazımak lazım![]()
![]()
![]()
![]()
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
adminin cezasını verelim ...
sonra yaptıranların biletini keseriz kubilay bey...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)ARKADAŞLAR BU ADMİNİMİZE Bİ KOMPLODUR İNANMAYIN. DİPSİZ GÖLE GELEMEYİNCE RIZA ABİ BÖYLE YAPTI
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Haydaaaa şincik nolcak
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)noliyiii yaaa
kim yalan soyliyiii hee
ben kafam karıştı yine zaten ara sıra calışıyiiii
yok yok 12 yi gecmiş saat ondan :D
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Çarşamba dananın kuyruğu kopar kardeşim sen merak etme
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)