ne diyecegımı bılemedım tugrul abi gecmıs olsun herhalde benım kuzende calsa motoru sıkayetcı olurdum yınee bunu dusunmeden soyluyorum![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)ne diyecegımı bılemedım tugrul abi gecmıs olsun herhalde benım kuzende calsa motoru sıkayetcı olurdum yınee bunu dusunmeden soyluyorum![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Tuğrul abi geçmiş olsun![]()
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Beyler Konu 1 senelik nerdeyse. Konu Hortlatmaya bayılıyoruz bu aralar 😂 ama vesile oldu okudum. Olayı öyle bir anlatmışsınki Tuğrul yazar olucak adammış sın la. Stephen King yanında halt etmiş valla 😂🖒
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Tuğrul geçmiş olsun
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Ya bu hortlar neden hep tuğrul un başına geliyorTamam seviyoruz tuğrul u ama isyan edecek sonunda
![]()
Hikayeyi okuyunca dusundumde akrabalık ilişkilerin devam ediyorsa sen çok sabırlı adamsın tuğrul![]()
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)[QUOTE=tbaylan;182605]Abi arka tekere taksan bu sefer arkayı kaldırıp götürürler. Bu şu demek; hırsıza hiçbirşey dayanmaz. En kısa sürede gps taktırıcam. Yada hem ön hem arkaya disk kilidi takıcam[/QUO TE]
abi kısa film çekilebilir aslında buna roman gibi aynı![]()
![]()
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)bunu okumustum simdi görünce yinemi dedim ta eski olay hortlamıs yine![]()
Regal Raptor Daytona 250
İzmir-Buca
B Rh (+)Roman gibi okudum be abi, çok geçmiş olsun![]()
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)Arkadaşlar bir konuya yazmadan önce tarihine bakmanızı tavsiye ederim. üstte olması gereken önemli konular bu sebeple aşağılara düşüyor.
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Everyday us hortling
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)