Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217

İlk Uzun Yol Deneyimim

Selam arkadaşlar
    Motorumu 2014 kasım gibi almıştım ve geçen hafta balıkesir'e doğru sürdüm deneyimlerimi ve anılarımı sizinle paylaşmak istedim.İlk yola çıktığımda korktum hatta geri dönmeyi bile düşündüm çünki motoru o kadar kötüleyen olduki o motorla yolamı çıkılır yolda kalırsın falan gibilerinden ama sonra insanların sürekli konuştuğunu anladım ve sürmeye devam ettim. Bana motorun yorulacağını ve her 75 km de dinlendirmem gerektiğini söylediler ama ben 200 km de yoruldum motoru değil kendimi dinlendirmeye karar verdim Gebze yalova bursa balıkesir derken ortalama 450 km yol yaptım. ilk gebzeden arabalı vapurla geçerken motorlu bi abimize rastladım ve sağolsun bana kahvaltı ısmarladı sonrasında örende kamp yaptığım yerde Emre Özer ve eşi Habibe abla ile tanıştım motor sayesinde sağolsunlar bana yemek ısmarladılar ve oturup beraber çay içtik. o kadar hoş ve güzel vakit geçirdik ki istanbulun bütün stresini attım. Dönünşü ise Çanakkale üzerinden yaparak yolculuğumu tamamladım. Bu yolculuktan anladımki insanları aslında pek fazla dinlememem gerek çünki sürekli bana olumsuzluklardan bahsedecek ve bunu hep yapacaklar En iyisi motorun keyfini uzun yolda çıkarmak

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Umut, nice yolculuklara diyelim.
    Umarım beraber de süreriz.
    1-2 ağustosta Sakarya motofest var. toplu sürüş yapacağız. müsait olursan gel.
    bilgi form da var.

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Umut tebrik ediyorum seni.
    Bakma sen o tatlı su motorcularına evden caddeye, caddeden eve 10km yol yapa yapa motorcu olurlar.
    Motorun keyfi uzun yoldur.
    Daha nicelerini kazasız belasız yapman hatta beraber yapmak dileğiyle

Alıntı umut. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar
    Motorumu 2014 kasım gibi almıştım ve geçen hafta balıkesir'e doğru sürdüm deneyimlerimi ve anılarımı sizinle paylaşmak istedim.İlk yola çıktığımda korktum hatta geri dönmeyi bile düşündüm çünki motoru o kadar kötüleyen olduki o motorla yolamı çıkılır yolda kalırsın falan gibilerinden ama sonra insanların sürekli konuştuğunu anladım ve sürmeye devam ettim. Bana motorun yorulacağını ve her 75 km de dinlendirmem gerektiğini söylediler ama ben 200 km de yoruldum motoru değil kendimi dinlendirmeye karar verdim Gebze yalova bursa balıkesir derken ortalama 450 km yol yaptım. ilk gebzeden arabalı vapurla geçerken motorlu bi abimiz ye rastladım ve sağolsun bana kahvaltı ısmarladı sonrasında örende kamp yaptığım yerde Emre Özer ve eşi Habibe abla ile tanıştım motor sayesinde sağolsunlar bana yemek ısmarladılar ve oturup beraber çay içtik. o kadar hoş ve güzel vakit geçirdik ki istanbulun bütün stresini attım. Dönünşü ise Çanakkale üzerinden yaparak yolculuğumu tamamladım. Bu yolculuktan anladımki insanları aslında pek fazla dinlememem gerek çünki sürekli bana olumsuzluklardan bahsedecek ve bunu hep yapacaklar En iyisi motorun keyfini uzun yolda çıkarmak
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu tür geziler için bir android uygulaması geliştiriyorum. Son rötuşlarını vermem gerek yanlızca. Temel olarak hareket ederken GPS'i açarak "geziye başla" diyorsunuz. O sizin hareketlerinizi kayıt altına almaya başlıyor (konum olarak). Siz normal şekilde gezinizi yapıyorsunuz, fotoğraflarınızı çekiyorsunuz. "Gezi bitti" dediğinizde ise otomatik olarak kaç km yol aldığınız, kaç mola verdiğiniz, ortalama hızınız vb bilgileri çıkartıp, bir harita üzerinde rotanızı çiziyor. Ayrıca molalarda çekilmiş fotoğrafları da birleştiriyor. Bu fotoları isterseniz facebook'da istersenizde wordpress'de bir BLOG olarak yayınlayabiliyorsunuz.

Uzun yola bir de ekiple çıkarsan tam olur. Ama benim kişisel tavsiyem ilk ekiplli uzun yolunda motor hacimleri sana yakın motorlar ile çıkman. Yüksek CC'li motorlar "bazen" yol uzayınca hızlanmak isteyebiliyor :(
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

cem öz
    çalışan
     regal 250 e9-B
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2006 model regalim var. 25.000 km de. bakımlı. uzun yola çıkmayı planlıyorum. önerileriniz nedir. Teşekkürler.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Umut ismin gibi umudun da neşen de hiç bitmesin.
    Bak yine bizim gruptan birileriyle karşılaşmış sohbet etmişsin.
    Daha nice kazasız belasız keyifle uzun yollar yapman dileğiyle

Selam arkadaşlar
    Motorumu 2014 kasım gibi almıştım ve geçen hafta balıkesir'e doğru sürdüm deneyimlerimi ve anılarımı sizinle paylaşmak istedim.İlk yola çıktığımda korktum hatta geri dönmeyi bile düşündüm çünki motoru o kadar kötüleyen olduki o motorla yolamı çıkılır yolda kalırsın falan gibilerinden ama sonra fnsanların sürekli konuştuğunu anladım ve sürmeye devam ettim. Bana motorun yorulacağını ve her 75 km de dinlendirmem gerektiğini söylediler ama ben 200 km de yoruldum motoru değil kendimi dinlendirmeye karar verdim Gebze yalova bursa balıkesir derken ortalama 450 km yol yaptım. ilk gebzeden arabalı vapurla geçerken motorlu bi abimize rastladım ve sağolsun bana kahvaltı ısmarladı sonrasında örende kamp yaptığım yerde Emre Özer ve eşi Habibe abla ile tanıştım motor sayesinde sağolsunlar bana yemek ısmarladılar ve oturup beraber çay içtik. o kadar hoş ve güzel vakit geçirdik ki istanbulun bütün stresini attım. Dönünşü ise Çanakkale üzerinden yaparak yolculuğumu tamamladım. Bu yolculuktan anladımki insanları aslında pek fazla dinlememem gerek çünki sürekli bana olumsuzluklardan bahsedecek ve bunu hep yapacaklar En iyisi motorun keyfini uzun yolda çıkarmak

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Bu konuyu ayrı bir başlık açıp detay verebilirsen daha güzel olur.
    Hem aralarda konu içinde kaybolmaz, hem de bir çoğumuz için faydalı olabilecek bir çalışmaya benziyor.

Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tür geziler için bir android uygulaması geliştiriyorum. Son rötuşlarını vermem gerek yanlızca. Temel olarak hareket ederken GPS'i açarak "geziye başla" diyorsunuz. O sizin hareketlerinizi kayıt altına almaya başlıyor (konum olarak). Siz normal şekilde gezinizi yapıyorsunuz, fotoğraflarınızı çekiyorsunuz. "Gezi bitti" dediğinizde ise otomatik olarak kaç km yol aldığınız, kaç mola verdiğiniz, ortalama hızınız vb bilgileri çıkartıp, bir harita üzerinde rotanızı çiziyor. Ayrıca molalarda çekilmiş fotoğrafları da birleştiriyor. Bu fotoları isterseniz facebook'da istersenizde wordpress'de bir BLOG olarak yayınlayabiliyorsunuz.

Uzun yola bir de ekiple çıkarsan tam olur. Ama benim kişisel tavsiyem ilk ekiplli uzun yolunda motor hacimleri sana yakın motorlar ile çıkman. Yüksek CC'li motorlar "bazen" yol uzayınca hızlanmak isteyebiliyor :(

Umut Soydaner
    Öğrenci
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Hepinize destekleriniz için tek tek teşekkür ederim zaten motorumuda bu forum ve sizler sayesinde aldım inşallah daha nice uzun yollara beraber süreriz

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Selam arkadaşlar
    Motorumu 2014 kasım gibi almıştım ve geçen hafta balıkesir'e doğru sürdüm deneyimlerimi ve anılarımı sizinle paylaşmak istedim.İlk yola çıktığımda korktum hatta geri dönmeyi bile düşündüm çünki motoru o kadar kötüleyen olduki o motorla yolamı çıkılır yolda kalırsın falan gibilerinden ama sonra insanların sürekli konuştuğunu anladım ve sürmeye devam ettim. Bana motorun yorulacağını ve her 75 km de dinlendirmem gerektiğini söylediler ama ben 200 km de yoruldum motoru değil kendimi dinlendirmeye karar verdim Gebze yalova bursa balıkesir derken ortalama 450 km yol yaptım. ilk gebzeden arabalı vapurla geçerken motorlu bi abimize rastladım ve sağolsun bana kahvaltı ısmarladı sonrasında örende kamp yaptığım yerde Emre Özer ve eşi Habibe abla ile tanıştım motor sayesinde sağolsunlar bana yemek ısmarladılar ve oturup beraber çay içtik. o kadar hoş ve güzel vakit geçirdik ki istanbulun bütün stresini attım. Dönünşü ise Çanakkale üzerinden yaparak yolculuğumu tamamladım. Bu yolculuktan anladımki insanları aslında pek fazla dinlememem gerek çünki sürekli bana olumsuzluklardan bahsedecek ve bunu hep yapacaklar En iyisi motorun keyfini uzun yolda çıkarmak
    Dostum uzun yol candır. Millete kulak asma. Tedbirli olduğun ve motorun bakımını aksatmadığın sürece hiçbir problemle karşılaşmazsın. Balıkesir'e kadar gelmişssin, İzmir'e de bi geleydin bari

Umut Soydaner
    Öğrenci
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum uzun yol candır. Millete kulak asma. Tedbirli olduğun ve motorun bakımını aksatmadığın sürece hiçbir problemle karşılaşmazsın. Balıkesir'e kadar gelmişssin, İzmir'e de bi geleydin bari
    Abi gelecektim aslındada planlamayı yanlış yaptım tecrübesizlik

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)