Selam arkadaşlar
Motorumu 2014 kasım gibi almıştım ve geçen hafta balıkesir'e doğru sürdüm deneyimlerimi ve anılarımı sizinle paylaşmak istedim.İlk yola çıktığımda korktum hatta geri dönmeyi bile düşündüm çünki motoru o kadar kötüleyen olduki o motorla yolamı çıkılır yolda kalırsın falan gibilerinden ama sonra insanların sürekli konuştuğunu anladım ve sürmeye devam ettim. Bana motorun yorulacağını ve her 75 km de dinlendirmem gerektiğini söylediler ama ben 200 km de yoruldum motoru değil kendimi dinlendirmeye karar verdim

Gebze yalova bursa balıkesir derken ortalama 450 km yol yaptım. ilk gebzeden arabalı vapurla geçerken motorlu bi abimiz ye rastladım ve sağolsun bana kahvaltı ısmarladı

sonrasında örende kamp yaptığım yerde Emre Özer ve eşi Habibe abla ile tanıştım motor sayesinde sağolsunlar bana yemek ısmarladılar ve oturup beraber çay içtik.

o kadar hoş ve güzel vakit geçirdik ki istanbulun bütün stresini attım. Dönünşü ise Çanakkale üzerinden yaparak yolculuğumu tamamladım. Bu yolculuktan anladımki insanları aslında pek fazla dinlememem gerek çünki sürekli bana olumsuzluklardan bahsedecek ve bunu hep yapacaklar En iyisi motorun keyfini uzun yolda çıkarmak