Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu tür geziler için bir android uygulaması geliştiriyorum. Son rötuşlarını vermem gerek yanlızca. Temel olarak hareket ederken GPS'i açarak "geziye başla" diyorsunuz. O sizin hareketlerinizi kayıt altına almaya başlıyor (konum olarak). Siz normal şekilde gezinizi yapıyorsunuz, fotoğraflarınızı çekiyorsunuz. "Gezi bitti" dediğinizde ise otomatik olarak kaç km yol aldığınız, kaç mola verdiğiniz, ortalama hızınız vb bilgileri çıkartıp, bir harita üzerinde rotanızı çiziyor. Ayrıca molalarda çekilmiş fotoğrafları da birleştiriyor. Bu fotoları isterseniz facebook'da istersenizde wordpress'de bir BLOG olarak yayınlayabiliyorsunuz.

Uzun yola bir de ekiple çıkarsan tam olur. Ama benim kişisel tavsiyem ilk ekiplli uzun yolunda motor hacimleri sana yakın motorlar ile çıkman. Yüksek CC'li motorlar "bazen" yol uzayınca hızlanmak isteyebiliyor :(
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Bu konuyu ayrı bir başlık açıp detay verebilirsen daha güzel olur.
    Hem aralarda konu içinde kaybolmaz, hem de bir çoğumuz için faydalı olabilecek bir çalışmaya benziyor.

Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tür geziler için bir android uygulaması geliştiriyorum. Son rötuşlarını vermem gerek yanlızca. Temel olarak hareket ederken GPS'i açarak "geziye başla" diyorsunuz. O sizin hareketlerinizi kayıt altına almaya başlıyor (konum olarak). Siz normal şekilde gezinizi yapıyorsunuz, fotoğraflarınızı çekiyorsunuz. "Gezi bitti" dediğinizde ise otomatik olarak kaç km yol aldığınız, kaç mola verdiğiniz, ortalama hızınız vb bilgileri çıkartıp, bir harita üzerinde rotanızı çiziyor. Ayrıca molalarda çekilmiş fotoğrafları da birleştiriyor. Bu fotoları isterseniz facebook'da istersenizde wordpress'de bir BLOG olarak yayınlayabiliyorsunuz.

Uzun yola bir de ekiple çıkarsan tam olur. Ama benim kişisel tavsiyem ilk ekiplli uzun yolunda motor hacimleri sana yakın motorlar ile çıkman. Yüksek CC'li motorlar "bazen" yol uzayınca hızlanmak isteyebiliyor :(

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)