Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

hasan
    memur
     can
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba hasan makina uzun süre yattığında çalışırken daha nazlı oluır ama çalışması gerekirdi belki uğraşırken makina boğulmuş olabilir akünmarşı kuvvetli basıyorsa bugün tekrar dene olmadı bujileri sök ucundaki tırnak bölümlerinin aralarını zımpara veya tek fırça ile temizle tekrar dene başka sıkıntısı yoksa çalışması gerek kolay gelsin
    Celil bey teşekkür ederim söylediklerinizi yaparak tekrar denerim artık.

hasan
    memur
     can
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum, gerçekten üzgünüm.. Ara sıra böyle yapıyorlar. Ama Antalya ve Akdeniz, Ege, her yerde; sen ve motorun; çok güzel günler geçireceksin. Arkadaş ve dostlarında katılımıyla yapılan gezi, toplantılardan resimleri yüklediğinizde buradan kıskanarak bakacağız.

Dilerim arıza çok önemli bir şey değildir....
    Tesekkür ederim inşallah güzel günler göreceğiz motorun dilinden anlamaya başlayınca daha keyifli olacak inşallah bakalım problemi çözmeye çalışacağız artık

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hasan hava hortumunun alt tarafında 2 tane vida gibi şey var oradan java ayarını yap ilk basmada rahat çalışacaktır. Bende bir süre böyle ilk calistormada hatta bazen 2 3 dk boyunca calistiramiyordum. Kapalı garaj da duruyor soğuktan calismiyor diye düşünüyordum jikle siz. Bu ayarı yaptıktan sonra ilk seferde hep çalıştı.

hasan
    memur
     can
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DirtyDozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan hava hortumunun alt tarafında 2 tane vida gibi şey var oradan java ayarını yap ilk basmada rahat çalışacaktır. Bende bir süre böyle ilk calistormada hatta bazen 2 3 dk boyunca calistiramiyordum. Kapalı garaj da duruyor soğuktan calismiyor diye düşünüyordum jikle siz. Bu ayarı yaptıktan sonra ilk seferde hep çalıştı.
    Teşekkür ederim yarın bi deneyip burdan yazarım olmazsa haftaya Cumartesi servise göndereceğim mecburen.

hasan
    memur
     can
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hassancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yarın bi deneyip burdan yazarım olmazsa haftaya Cumartesi servise göndereceğim mecburen.
    Hocam internette de araştirmama ragmen hava ayar vidasini bulamadim bizim kalbüratör farklı galiba fotografı olsaydı iyi olacaktı ama internette de yok iki vidayla oynadim onlarda benzin tahliye vidasiymiş

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bizim motorların hava ayar vidaları karbüratörün altında. Yani tornavidayı dik olarak tutman gerekecek. Baya bir eğilirsen sarı renk olarak görebilirsin.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

hasan
    memur
     can
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim motorların hava ayar vidaları karbüratörün altında. Yani tornavidayı dik olarak tutman gerekecek. Baya bir eğilirsen sarı renk olarak görebilirsin.
    Tesekkur Altta 2 adet vida gormuştüm onları acmak için kısa tornavida gerekecek alıp denerim artık

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    O vidalar hava sekron ayarı içindir Karbiratörün hava sekron ayarı önemlidir makinanın tüm yakış ve çekiş düzenini ayarlar rastgele kurcalamak doğru değil işi bilen ustanın yapması gerekir

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Celil Abi bu ayarı yaparken neye göre yapacağız. Cekiste sorun olmadı bende. Yakıt tüketimine dikkat etmedim ama. Ilk calistirmada çok işime yaradı. Akuden dolayi zor çalıştığını düşünüyorum bu ayarı yaptıktan sonra ilk seferde çalışır oldu.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı DirtyDozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Abi bu ayarı yaparken neye göre yapacağız. Cekiste sorun olmadı bende. Yakıt tüketimine dikkat etmedim ama. Ilk calistirmada çok işime yaradı. Akuden dolayi zor çalıştığını düşünüyorum bu ayarı yaptıktan sonra ilk seferde çalışır oldu.
    Ben ayarı hiç kendim yapmadım serviste makinaya bağlatıp yaptırıyorum bizim 250 cc ve 350 cc RR ların karbiratörleri çift boğazlı her boğazı bağımsız çalışıyor ve 2 tarafında eşit ayarlara sahip olması gerekiyor

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)