merhaba arkadaşlar bi kaç ay önce motor almak istediğimden bahsetmiştim Ankara'da bi Arkadaşımın 1300 km olan motorunu satın aldım bi süredir kullanmaktayım kullanmayı öğrendik şükürfakat motorun bakımını yaptırdıktan sonra kapalı garajda muhafaza ettiğim motorum çalışmaz oldu (bunu bilerek belirtiyorum çünkü motorun kullanma kılavuzunda kapalı alanlarda çalıştırmayınız diyor. Niye bilmiyorum açıklama yapılmamış çünkü) motorun sahibi tecrübeli bi arkadaş olduğu için bujiden olabilir dedi servisi aradım şampiyon marka kullanıyorlarmış kaliteliymiş galiba sıkıntı şu motor marşa basınca almıyor vurduruncada boğulmuş gibi bi ses geliyor bugün iki kez 1.viteste vurdurmaya rağmen yine boğuk bir ses geldi daha sonra yarım gazla motor direk vurdurmadan marşla çalıştı motor ısınınca hemen Çalışıyor sogukken çalışmama sorunu oluyor son denemelerim jikle açıkken iki kez gaz verip yarım gazla çalıştırmaya çalışıyordum ama çalışmıyor maalesef böyle çalıştırmamı oturun eski sahibi söylemişti bakımdan önce böyle bi sorun hiç olmamıştı motor hemen çalışıyordu sorun ne olabilir acaba bide motoru hergün kullanmıyorum 3 5 güne anca çıkıyorum deponun müşürü deniliyor galiba onuda kapalı tutuyorum teşekkürler şimdiden.

can
antalya
A Rh (+)
fakat motorun bakımını yaptırdıktan sonra kapalı garajda muhafaza ettiğim motorum çalışmaz oldu (bunu bilerek belirtiyorum çünkü motorun kullanma kılavuzunda kapalı alanlarda çalıştırmayınız diyor. Niye bilmiyorum açıklama yapılmamış çünkü) motorun sahibi tecrübeli bi arkadaş olduğu için bujiden olabilir dedi servisi aradım şampiyon marka kullanıyorlarmış kaliteliymiş galiba sıkıntı şu motor marşa basınca almıyor vurduruncada boğulmuş gibi bi ses geliyor bugün iki kez 1.viteste vurdurmaya rağmen yine boğuk bir ses geldi daha sonra yarım gazla motor direk vurdurmadan marşla çalıştı motor ısınınca hemen Çalışıyor sogukken çalışmama sorunu oluyor son denemelerim jikle açıkken iki kez gaz verip yarım gazla çalıştırmaya çalışıyordum ama çalışmıyor maalesef böyle çalıştırmamı oturun eski sahibi söylemişti bakımdan önce böyle bi sorun hiç olmamıştı motor hemen çalışıyordu sorun ne olabilir acaba bide motoru hergün kullanmıyorum 3 5 güne anca çıkıyorum deponun müşürü deniliyor galiba onuda kapalı tutuyorum teşekkürler şimdiden.

Aşağıda seni de ilgilendiren bölümünü gönderiyorum. 

Ama Antalya ve Akdeniz, Ege, her yerde; sen ve motorun; çok güzel günler geçireceksin. Arkadaş ve dostlarında katılımıyla yapılan gezi, toplantılardan resimleri yüklediğinizde buradan kıskanarak bakacağız.