Merhaba dostlar,
Motorumu yeni aldim, 0 Regal Raptor 150.
50 tl lik benzin aldim ilk basta. Yolda bitecek diye korkuyorum.
Benzin alimini nasil ayarliyoruz? Nasil anlasiliyor?
Yardimci olur musunuz?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 150 e-2
Istanbul - Sisli ( Avrupa Yakasii)
B Rh (+)Merhaba dostlar,
Motorumu yeni aldim, 0 Regal Raptor 150.
50 tl lik benzin aldim ilk basta. Yolda bitecek diye korkuyorum.
Benzin alimini nasil ayarliyoruz? Nasil anlasiliyor?
Yardimci olur musunuz?
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Öncelikle yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürersin inşallah. Sevdiklerimizi üzecek davranış biçimlerinden uzak durarak, her daim koruyucu ekipman kullanarak yola çıkarsın umarım.
Yedek musluğun kapalı olsun. Bittiğinde teklemeye başlar, sen de yedek depo musluğunu açar, yoluna o şekilde devam edersin. Kaç km'de bittiğini de böylelikle kontrol etmiş olursun ama benzin sarfiyatı yol, hava, trafik durumuna göre de değişebilir. Buna göre gösteren km'nin -15 km olarak düşünebilirsin.
Sevgiler.
tb
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Benzin bitmesinin ana göstergesi motorun "teklemesi" yada çekişinde tuhaflıklar olmasıdır. Depo musluğunu hep ana konumda olsun (kısa olan kesimi yukarı, uzun olan kesimi aşağıya bakacak). Motor tekleyince 180 derece çevirirsin mutlu ve mesut olarak benzinliğin yolunu tutarsın.
Ama unutma mutluluk pompaya yanaşana kadar :P
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Benzin aldıktan sonra musluğu tekrar ana depo konumuna getirmeyi unutma![]()
Regal Raptor Daytona 250
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)her 100 km de depoyu tam dolduruyorum. hem ne kadar yaktığımı hesaplayabiliyorum hem de benzinsiz kalmıyorum.
Regal Raptor 150 e-2
B Rh (+)Iyi dileklerin icin Cok tesekkur ederim. 40-70 km'i gecmiyorum henuz. Iyi bir kaskla dikkatli kullaniyorum, aralardan gecmiyorum, trafikte beklemek zorunda kalsam bile.
Yedek muslugu oldugunu bile bilmiyordum. Nerededir o? Ayrica gosteren km -15'i de anlamadim. Motorda yeniyim, daha detayli aciklar misin?
Regal Raptor 150 e-2
B Rh (+)Selamlar , depo muslugunun bir fotografi var midir tam anlamadim.
Mutluluk neden pompaya yanasincaya kadar? ;)
Regal Raptor 150 e-2
B Rh (+)her 100 km'de dolduruyorsan odedigin kadarini mi dusup hesapliyorsun ne kadar yazdigini.
Matematigim de zayif benim![]()
Regal Raptor 150 e-2
B Rh (+)Hangi musluk hangi ana konum,
Motora simdi baktim. sol altta, sarimsi renkte bir anahtar gibi kisim var, Yukari bakiyor sivri kisim,
Regal Raptor 150 e-2
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)