Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Küçük uyarılar,
1. yapılan sigorta, Zorunlu araç sigortasıdır. Yaptırmadan ruhsat dahi basmazlar.
2. yapılan sigorta, diğer araçları ve yayaları korumak için yapılır. (Allah korusun)
Bir kaza anında (kusur sende ise) karşı tarafın masraflarını karşılamak amacı ile
yapılır. Sende ve motorundaki hasarı karşılamaz.
3. Motorunu ve kendini korumak için KASKO sigortası yaptırman gerekir. Kasko
sigortası ancak seni ve motorunu korur. Sadece kaza değil, sigorta poliçesinin
niteliğine göre diğer hasar ve çalınmalara karşı da korur.
4. Genel de kasko poliçeleri pahalı olduğundan (özellikle Motorlar için)
çoğumuzun kasko poliçesi yoktur.
5. Ekonomik durumun hallice ise yaptırmanı öneririm.
6. İster trafik ister kasko ne sigortası olursa olsun, tüm sigorta firmalarından fiyat
al. Çünkü şehir, yaş, daha önce kazası olup olmadığı gibi daha birçok faktör
fiyatı etkiliyor. Aynı motor için alacağın fiyatlar arasındaki farka inanamazsın.
7. Kendine iyi bak, kurallara göre sür. Yaptır ama ikisine de ihtiyacın olmamasını
dilerim.

GÖNLÜNCE SÜRÜŞLER...

Bilgiler altin degerinde tesekkurler.

Sigorta yaptirmak sart, ama Turkiye'de yasiyoruz. Ben bir mazeret gosterilmeden, sigorta hizmeti tam veren bir sirket tanimadim. Turkiye'deki sigorta sirketlerinin de servis vermek amacli oldugunu zannetmiyorum.

Allah korusun kazalarda ayri ama calinmaya karsi, Turkiye'de bir sey yapilacagini hic sanmiyorum, yanlissa duzeltin. Ancak icmen icin soguk su ismarlar, gecmis olsun demek icin ararlar o kadar.

Ayrica Avrupa yakasinda, havaalanin yonunden E-5e baglandigimda trafigin saginda kalirsam, hep yanlis yone donuyorum, ortadan ya da soldan gidersem araclar taciz ediyor cunku 70'i gecemiyorum arac yeni diye, en yan guvenlik seridi hep dolu, trafikte sikisip kaliyorum cogu zaman,

buna bir oneriniz var midir?