Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Caner, 23 yaşındayım İzmir Ege Üniversitesinde makine mühendisliği öğrencisiyim. Son 5 yıldır motor almak istiyorum ve sonunda ailenin de desteğiyle bunu gerçekleştirme şansım oldu.
5 yıldır hayalimdeki motor Daytona 250 beyazdı, dış görünüşü çok hoşuma gidiyordu. Daha önce alma durumum olmadığı için detaylı araştırmamıştım. Fakat iş ciddiye binip satın alma konusuna geldiğinde biraz araştırma yaptım ve gerek forumlarda okuduklarım olsun gerek motosiklet mağazalarıyla görüşmelerim olsun ortada genel olarak " Regal Raptora hiç bulaşma" gibi bir kanı dolanıyor. Sürekli sorun çıkaran, yolda bırakan, yedek parçaları zor bulunan ve pahalı olan bir marka olduğunu okudum ve duydum. Bu araştırmamdan sonra açıkçası daytonadan soğudum diyebilirim, şuan Kuba superlight 200 almayı düşünüyorum, daha sorunsuz ve fiyatı da daha uygun görünüyor daytonaya göre. Gönlüm hep daytonadan yanaydı hala da öyle ama mantıklı düşününce superlight kafama yattı açıkçası.
İlk motorum olacak, bakımlarını aksatmadan yapacağımı söyleyebilirim ve sadece ulaşım için kullanacağım, buna rağmen yolda bırakırsa falan beni çok yıpratır. Siz RR kullanıcılarına sorum (bu sorumu özellikle daytona kullanıcıları cevaplarsa çok sevinirim) gerçekten ne sıklıkla sorun yaşıyorsunuz?
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Objektif yaklaşabilirseniz sevinirim. Cevaplarınız için teşekkürler

yok
İzmir
0 Rh (+)