Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    matsiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğancan çakan
    BARİSTA
     REGAL RAPTOR DD150E MATSİYAH
     YALOVA ÇİFTLİKKÖY
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Herkese merhaba kaza yaptım ondan forumda yoktum

Herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır foruma giremiyordum.
    Bunun sebebi kaza yapmış olmamdı Yalova Çınarcık ta şehir içinde bir otobüs 10 km hızla ilerliyordu bende solundan beri solladım önünde çorsa vardı.
    Fakat ben corsanın bir anda dönüceğini tahmin etmedim.
    Olaydan 1 gün öncede dainese deri mont almıştım.
    Neyse tam solladım önündeki çorsa sinyal vermeden hiç bir şey yapmadan sola doğru kırdı direksiyonu bir baktım arkasında küçük çocuklar vardı (2 çocuk yaşları 5-6 arası) bende çarpmıyım çocuklar etkilenir diye önce ön freni sıktım vites düşürdüm baktım olucak gibi değil durduramıyorum. motoru arka frenide sıktım arka freni sıkınca motor kaydı park halinde duran bir arabaya doğru çarptım arba tekerini dışa doğru bakıyordu kafamı yere çarptım ordanda arbada sürüklendi kafam arabayı 1 metre boyunca çizdi kask neyse sonra tekere vurdum ve sürüklenmem bitti hemen motordan kalktım tam koşuyorum kazaya sebebiyet veren aracın şoförüne doğru sol kapıdan bayan indi küfür edemedim saldıramadım hiç bir şey yapamdım sol kapıdan erkek inince hadi film başlasın dedim tam adama doğru saldırıcam adam koşarak yanıma geldi bir şeyin varmı iyimisin sende bir sorun yok şoktasın falan dedi sakinleştirdi beni o sırada kadına dedimki abala sinyalini neden kullanmadın hani kullanmadın bari aynana baksaydın bayanın verdiği cevap karşısında ağlasammı gülsemmi şaşırdım güneş gözümü alıyordu yolamı bakıcam aynayamı allah allah dedi neyse olay yatıştı benim ön çamurluk kırıldı kilometre teli koptu ve masrafları onlardan aldım fakat park halindeki arbayı ben yaptırdım hala aranızda olduğum için çok mutluyum MOTORDAN ÖNCE EKİPMAN ALMAK LAZIM EĞER o mont ve kask olmasa şu an aranızda yoktum teşkkürler
    HIZLA DEĞİL
    GÜVENLE İŞİM
    VAR!

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı matsiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır foruma giremiyordum.
    Bunun sebebi kaza yapmış olmamdı Yalova Çınarcık ta şehir içinde bir otobüs 10 km hızla ilerliyordu bende solundan beri solladım önünde çorsa vardı.
    Fakat ben corsanın bir anda dönüceğini tahmin etmedim.
    Olaydan 1 gün öncede dainese deri mont almıştım.
    Neyse tam solladım önündeki çorsa sinyal vermeden hiç bir şey yapmadan sola doğru kırdı direksiyonu bir baktım arkasında küçük çocuklar vardı (2 çocuk yaşları 5-6 arası) bende çarpmıyım çocuklar etkilenir diye önce ön freni sıktım vites düşürdüm baktım olucak gibi değil durduramıyorum. motoru arka frenide sıktım arka freni sıkınca motor kaydı park halinde duran bir arabaya doğru çarptım arba tekerini dışa doğru bakıyordu kafamı yere çarptım ordanda arbada sürüklendi kafam arabayı 1 metre boyunca çizdi kask neyse sonra tekere vurdum ve sürüklenmem bitti hemen motordan kalktım tam koşuyorum kazaya sebebiyet veren aracın şoförüne doğru sol kapıdan bayan indi küfür edemedim saldıramadım hiç bir şey yapamdım sol kapıdan erkek inince hadi film başlasın dedim tam adama doğru saldırıcam adam koşarak yanıma geldi bir şeyin varmı iyimisin sende bir sorun yok şoktasın falan dedi sakinleştirdi beni o sırada kadına dedimki abala sinyalini neden kullanmadın hani kullanmadın bari aynana baksaydın bayanın verdiği cevap karşısında ağlasammı gülsemmi şaşırdım güneş gözümü alıyordu yolamı bakıcam aynayamı allah allah dedi neyse olay yatıştı benim ön çamurluk kırıldı kilometre teli koptu ve masrafları onlardan aldım fakat park halindeki arbayı ben yaptırdım hala aranızda olduğum için çok mutluyum MOTORDAN ÖNCE EKİPMAN ALMAK LAZIM EĞER o mont ve kask olmasa şu an aranızda yoktum teşkkürler
    Öncelikli olarak çok büyük geçmiş olsun. Motosiklete zarar gelmiş, cebinizden para çıkmış pek hoş durum değil tabikide ama size zarar gelmemiş olması büyük şans. Elbette bu bahsettiğiniz durum hepimizin başına gelebilir. Özellikle kadın sürücüler biraz daha dikkatsiz olabiliyor erkek sürücülere göre.

Ben de tüm arkadaşlara uyarı yapıyorum koruyucu ekipman kullanın diye.

Tekrardan geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan sakınsın.

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Dostum büyük geçmiş olsun malesef ki insanlar arabayı hareket ettirebiliyorlar ancak trafikte nasıl kullanmaları gerektiğini bilmiyorlar. Özellikle biz motorcuların trafikte 2 kat daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Kerem Düzgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Düzgün
    Filo Kiralama SSH Sorumlusu
     Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
     istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
    Beğenmiş
    5,295
    Beğenilmiş
    1,146
    Geçmiş olsun kardeşim zaten ne kadar dikkat etsekte araçların dikkatini çekemiyoruz.Allah beterinden korusun ..
    Ölmekten değil yaşamamaktan kork !!

Hayatta tek bir başarısızlık vardır, o da denememektir...

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Büyük geçmiş olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Doğancan çok geçmiş olsun Allah korumuş büyük kazayı çok ucuz atlatmışsın cana geleceğine mala gelsin senin canın sağ olsun :(
    Malesef kimsenin araç kullanmayı kuralları bildiği yok :(
    Trafikte heran kendimizi kollamak zorundayız Allah tekrarından korusun :(

pacasi_camurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Senses
    insaat muhendisi
     regal raptor dd 250cc
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun ekipman kullanmanın faydaları. ehliyetin var mıydı neden diğer arabanın hasarını sen ödedin onuda bayan sürünün ödemesi gerekmez mi ( bilmediğimden soruyorum )

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Allah beterinden korusun.Ama kadının verdiği cvp gerçekten sinir bozucu

cnrsgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Sağır
    Grafiker
     Regal Raptor 125E
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Büyük geçmiş olsun hocam. 1 haftada yaptığım 2 minik kaza sonrası böyle birşey yaşamaktan korkuyorum bende :/

İlker ALTAY
    Elektronik Müh.
     DD250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun. Ekipman gerçekten önemli, atlamamak önemli.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)