Herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır foruma giremiyordum.
Bunun sebebi kaza yapmış olmamdı Yalova Çınarcık ta şehir içinde bir otobüs 10 km hızla ilerliyordu bende solundan beri solladım önünde çorsa vardı.
Fakat ben corsanın bir anda dönüceğini tahmin etmedim.
Olaydan 1 gün öncede dainese deri mont almıştım.
Neyse tam solladım önündeki çorsa sinyal vermeden hiç bir şey yapmadan sola doğru kırdı direksiyonu bir baktım arkasında küçük çocuklar vardı (2 çocuk yaşları 5-6 arası) bende çarpmıyım çocuklar etkilenir diye önce ön freni sıktım vites düşürdüm baktım olucak gibi değil durduramıyorum. motoru arka frenide sıktım arka freni sıkınca motor kaydı park halinde duran bir arabaya doğru çarptım arba tekerini dışa doğru bakıyordu kafamı yere çarptım ordanda arbada sürüklendi kafam arabayı 1 metre boyunca çizdi kask neyse sonra tekere vurdum ve sürüklenmem bitti hemen motordan kalktım tam koşuyorum kazaya sebebiyet veren aracın şoförüne doğru sol kapıdan bayan indi küfür edemedim saldıramadım hiç bir şey yapamdım sol kapıdan erkek inince hadi film başlasın dedim tam adama doğru saldırıcam adam koşarak yanıma geldi bir şeyin varmı iyimisin sende bir sorun yok şoktasın falan dedi sakinleştirdi beni o sırada kadına dedimki abala sinyalini neden kullanmadın hani kullanmadın bari aynana baksaydın bayanın verdiği cevap karşısında ağlasammı gülsemmi şaşırdım güneş gözümü alıyordu yolamı bakıcam aynayamı allah allah dedi neyse olay yatıştı benim ön çamurluk kırıldı kilometre teli koptu ve masrafları onlardan aldım fakat park halindeki arbayı ben yaptırdım hala aranızda olduğum için çok mutluyum MOTORDAN ÖNCE EKİPMAN ALMAK LAZIM EĞER o mont ve kask olmasa şu an aranızda yoktum teşkkürler![]()

REGAL RAPTOR DD150E MATSİYAH
YALOVA ÇİFTLİKKÖY
A Rh (+)