Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Exclamation Motorumdan ses geliyor

Arkadaşlar merhaba herkese. Antalya'dan Bayar ben. Bir hafta önce hem motoruma hemde foruma başladım. tanışamaya zaman bulamadan soru ile başladım kusura bakmayın ilk başlığım için. şimdi konuya giriyorum Regal 150 var elimde. antalyada yaşıyorum bayram için 180 kmlik bi yol yaptım ailemi görmek için. gidişte motorum 90ı geçtikten sonra hafif bir elektrik kaçağı gibi ses veriyordu. o yüzden çok yüklenmedim. İkinci el aldığım için kullanan arkadaş henüz motorunun açılmadığnı söylemişti. Bende Dönüş yolunda birazcık gaza dokunmaya başladım motorumu açmak için 100-110 ları görmeye başladı motorum zorladıkça. Ama dönüş yolunun yarısına gelmeden motorumdan ses gelmeye başladı. benzin deposunun altında karbüratordenmi yoksa egzosdanmı anlayamadığım bir patlama sesi başladı sürekli. sanki ybr'lerin tünellerde egzos patlattığı gibi motorumdan sürekli olarak patlama sesi geliyor. hemde1.vitesten son gaza kadar. sizce nedeni nedir ? hemen servise götürmelimiyim yardımcı olablirmisiniz ? elden ne gelir ? (dip not: bazen kalkışlarda da problem var. Arka arkaya aç kapa yaptığım zamanlarda, Jikle ile bir aç bir kapa marşa bas derken 3-4 deneme yapıp öyle kaldırıyorum motorumu belki bu dipnotum ile de bi bağlantısı vardır problemin)
    Konu soAntalya tarafından (28.September.2015 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.

nickziki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Uysal
    Dış Ticaret
     gitti gül gibi daytonam :(
     Antalya
    Beğenmiş
    278
    Beğenilmiş
    20
    Hoşgeldin Bayar aramıza. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyfini sürersin inşallah. Özelden telefonunu atarsan görüşelim. Sezon sonu baya bi Antalya'lı üyemiz oldu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)