Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    İlker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Öz
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Başlangıç Motoru Olarak Ne Almalıyım?

Öncelikle Selamün Aleyküm, yaşım 17 boyum 1.92cm. Motor hevesim chopper ile başladı. Param olsa da harley- davidson alsam fakat ona yakın bir motor olarak regal raptoru beğendim.Sizce bana uygun olur mu? Motor oyuncak gibi kalmasın altımda. Böyle bir kişinin yanından geçerken baksın. Şaka bir yana regali çok istiyorum fakat hoşuma gitmeyen bir yeri var.

Resimde işaretlediğim yer, bana boş gibi geliyor. Sanki parçaları toplamışsın da kendin motor yapmışsın gibi. Orayı dolduracak bir aparat, aksesuar vs. şeyler var mıdır?
    Teşekkür ederim, iyi günler.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Alıntı İlker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Selamün Aleyküm, yaşım 17 boyum 1.92cm. Motor hevesim chopper ile başladı. Param olsa da harley- davidson alsam fakat ona yakın bir motor olarak regal raptoru beğendim.Sizce bana uygun olur mu? Motor oyuncak gibi kalmasın altımda. Böyle bir kişinin yanından geçerken baksın. Şaka bir yana regali çok istiyorum fakat hoşuma gitmeyen bir yeri var.

Resimde işaretlediğim yer, bana boş gibi geliyor. Sanki parçaları toplamışsın da kendin motor yapmışsın gibi. Orayı dolduracak bir aparat, aksesuar vs. şeyler var mıdır?
    Teşekkür ederim, iyi günler.
    Aleyküm Selam,
    İlker,
    Aramıza hoş geldin. İlk önce maşallah diyeyim.
    Para konusundaki temennine ve motor talebine bende katılıyorum. Boyu uzun olan birçok arkadaşımız Daytona veya spyder kullanıyorlar. Adana bölgesinde satış yapan bir yer var ise binip test edebilirsin.

Resimde gösterdiğin gibi makinenin o bölümüne bazı arkadaşlar hava filtresi gibi parçalar takıp kapatıyorlar. Beğeni kişilere göre değişiyor. birkaç "chopper" örneği....

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Hava filtresini boruyla uzatip doldurabilirsin orayi tamamen ama bence kolay sokulecek birşey yap o boşluk motorun tamirini vs kolaylastiriyor
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

İlker Öz
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Aldığım zaman tane tane soracağım yaptıracağım.
    @spue, o motorlara o boşluk yakışıyor bana göre. Motorun güzelliği o boşluğu kapatıyor
    Teşekkür ederim tekrardan. Hayırlı günler.

Bu motordan oldu da biz mi almadık :D
    Daha doğrusu varda, çok paradır.

Konu İlker tarafından (01.October.2015 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Makina V olsa benzetiriz de işte
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    Merhaba İlker Adana'dan aramıza hoş geldin
    O boşluk ilk başta hepimizin gözüne takılıyordu ama zamanla öyle alışıyorsunki sanki o boşluk yokmuş gibi oluyor kafana takılmıyor ama arkadaşların dediği gibi extra hava filitresi ile boşluğu doldurabilirsin Daytona ve spyder iri büyük kasaya sahiptir harley 883 den daha büyük bir kasaya sahiptir üzerinde sırıtmazsın ama yinede bir bayiye ugra üstüne otur resmini çektir nasıl göründüğüne bak değerlendir
    inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

İlker Öz
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim başkan, alacağım zaman gidip dokunacağım motora. Fakat bir de korkuyorum ben bu konularda şanssız mıyım neyim bilemedim. Şimdi çin malı motor olunca bana hemen ön yargılı davranıp, alma onu diyenler oldu. Onlara inat alıp daha ayını doldurmadan sıkıntı çıkarırsa yaptırılır.Fakat onların dilinden kurtulamam. Sonuçta kul yapısı. İllaki sorunun çözümü olacak.
    Sizlerde sorun verdi mi hocam?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Teşekkür ederim başkan, alacağım zaman gidip dokunacağım motora. Fakat bir de korkuyorum ben bu konularda şanssız mıyım neyim bilemedim. Şimdi çin malı motor olunca bana hemen ön yargılı davranıp, alma onu diyenler oldu. Onlara inat alıp daha ayını doldurmadan sıkıntı çıkarırsa yaptırılır.Fakat onların dilinden kurtulamam. Sonuçta kul yapısı. İllaki sorunun çözümü olacak.
    Söylenildiği gibi arıza çıkarmadı.Bunda çıkan arıza sayısı her marka da çıkar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    Çin makinalar hakkında bende herkesle aynı fikirdeyim bütçen müsaitse bulaşma ama Regal Raptor başka o çinli makinalardan çok farklı daha iyi daha kalitelidir ama bir japon kadar değil tabiki ufak tefek her makinada olan arızaları ara sıra olur ama parasına kendi katagorisine göre alınabilecek en iyi makinadır

İlker Öz
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim, aklımdaki karmaşıklar düzeldi. Şu an sadece yaşımı doldurup, ehliyeti alıp, motor almak olacak inşallah.
    Belki ben alana kadar sıfır fiyatları az da olsa düşer. Regal Raptor Daytona 350 beyaz rengini alacağım.
    Bir de istediğim gibi kaplama yaptırdığım zaman tadından yenmez.
    İyi günler.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)