Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İlker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Öz
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim başkan, alacağım zaman gidip dokunacağım motora. Fakat bir de korkuyorum ben bu konularda şanssız mıyım neyim bilemedim. Şimdi çin malı motor olunca bana hemen ön yargılı davranıp, alma onu diyenler oldu. Onlara inat alıp daha ayını doldurmadan sıkıntı çıkarırsa yaptırılır.Fakat onların dilinden kurtulamam. Sonuçta kul yapısı. İllaki sorunun çözümü olacak.
    Sizlerde sorun verdi mi hocam?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı İlker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim başkan, alacağım zaman gidip dokunacağım motora. Fakat bir de korkuyorum ben bu konularda şanssız mıyım neyim bilemedim. Şimdi çin malı motor olunca bana hemen ön yargılı davranıp, alma onu diyenler oldu. Onlara inat alıp daha ayını doldurmadan sıkıntı çıkarırsa yaptırılır.Fakat onların dilinden kurtulamam. Sonuçta kul yapısı. İllaki sorunun çözümü olacak.
    Söylenildiği gibi arıza çıkarmadı.Bunda çıkan arıza sayısı her marka da çıkar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı İlker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çin makinalar hakkında bende herkesle aynı fikirdeyim bütçen müsaitse bulaşma ama Regal Raptor başka o çinli makinalardan çok farklı daha iyi daha kalitelidir ama bir japon kadar değil tabiki ufak tefek her makinada olan arızaları ara sıra olur ama parasına kendi katagorisine göre alınabilecek en iyi makinadır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)