Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    EEEeee .. tabi her güssel şeyin bir sonu ve her masanın bi adisyonu olur derler... bizde de oluyor nihayetinde... bi zengin kalkışı yapıyor ve kapıya dooru hucum ediyoruz... du ben önce sen sona deken dışardayız nihayet.. günün toplanma sebebi ve arap tayı kılıklı geyiğine ilham veren bi Regal Raptorun başına toplanıp-ki tek bi adet bulabiliyoruz.. regallerin göç zamanıymış kalmamış..- incelemelerde bulunuyoruz... Aplalar yorgun, aplalar üşümüş... diyolar gidelim ..ama babalar takılmışlar bi kere, nası gidibilinirki.. gidilesi bi durum yok.. ama.. ama.. gidiliyor sonunda daalınıyor... Şimdi diiceksinizki ii de kim kimdir bi yazaydın... yahu kardeşim ben isim özürlü, hafif- ama harbiden hafif- şapşal bi adamım... Şimdi ne diim.. bak şu en sağda ki Serkan.. Hakkinen Serkan.. en solda ki de Fatih.. Sade Fatih.. öölee dedii.. sona Müslüm Baba ... herkesler tanıyodur ..ortada ki.. efenim eşleri hanım efendi.... saygılar.. ikinci kez tanıştık ama ben yine hatırlayamadım isminizi af buyrun.. dedim.. şapşalım diye.. Gökhan bey.. ewet yanılmadınız .. O irice olan beyfendi( ama kesin bi sohbet etmeniz lazım.. baba süper ya...) efenim sol yanlarında ki pek mustakbel eşleri.. ş-a-p-ş-a-l-ı-m... hatırlamıyom.. efenim Gökhan beyin diğer yanında ki hanım efendi İnci Örtmenim... Harbiden mincik.. ve diğer Köşede... diğer tarafata oturan beyfendi....EEEEeeee... şey... hatırlamıyom ismini... bu arada bu isimler alttaki fotoyla ilgili diil... üsttteki fotonun sıralaması bu.. niye mi?... Ben kılımda ondan... :mrgreen:

SSUUUUuuu...!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    agresusum yıka o makinanı yıkaaaaaaaaaa

ne o ya leş gibi adam çocuk gibi sevmeye kalksa valla mikrop kapar yada makinan pislikten ölürrrrrr
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Efnim günümüzün neşesi... bu günün tek çift tekerlekli motorlu taşıtı... Karşınızda.... Kızıl Korsan... Endroooo RAPPTTOORRR...

Ve nacizane satırları yazan.. Gomtanım tarafından ifadesi alınacak olan... o fotolarda olmayan... şahsına münhasır kişilik..Ben... belki de son kez ben... gomtanı kızdıran ben... altına sı.. Neyse efenim katılan ve satırları okuyan herkeslere teşekkürler....
    SSUUUUuuu...!

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    volkan kendine haksızlık yapma şapşal falan diyerek ;kim isteyebilirki senden ilk defa karşılaştığın bir sürü insanı adları ve görüntüleriyle ezberlemeni..... :D seni tanımak bize mutluluk verdi AYAĞINA ,TEKERİNE , YÜREĞİNE SAĞLIK,,,iyiki geldin ve seni tanıma fırsatı verdin...
    bu arad benim adım doğru bir harf eksiği ile yavaş yavaş tamamlanacak inşallah... :evil:
    resimlerdeki kişileri ben yazayım istersen soldan sağa;serkan, serhat, fatih, müslüm baba , gökhan ve sevgili eşi gül, müslüm abinin sevgili eşi sevgi ablamız ,ve ortada ki o minicik dediğin ben yani inci fakat sen yoksun resimlerde bir daha ki toplanmamızda senin de olduğun resimler çekelim ve diğer regalci dostlarımızda olurlar umuduyla
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    efenim o tanışma hazzı bana ait.. bu arada düzelttim valla.. bi daha bak.. İnci Örtmen yasıyo... :mrgreen:
    SSUUUUuuu...!

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Çoğu bitti azı kaldı Volkanım. Somun cıvata işi nedir ki. Kooaskoca aküyü Aksaray'dan Küçükyalılara getirdik, gerisi kolay :evil:
    Kardeşim sağolasın, sabahın kör vakitleri kalkıp buralara geldin...
    Var ol!!!
    yol yapalım yol

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Volkan kardeşim hiç aklımızda yokken, İnci Örtmenimizin aramasıyla hareketlendik, ve regalcilerin bir kısmıyla buluştuk, grup seni ilk defa gördü, ben hep anlatıyordum regalraptor.net diye bir site var üyelerinin hepsi çok iyi insanlar diye ama en sonunda hiç olmazsa bir kişi dahi olsa senle tanıştılar, içimizde birtek sen motorla geldin bizi de mahçup ettin, aslında bizde fena sayılmayız yağmur çamur farketmez ama o gün evlerde yakın olduğundan sanıyorum hepimiz arabayla geldik.

Senin hoş sohbetin, esprilerin arasında vaktin nasıl geçtiğini anlıyamadık, hesapları öderken cebinden çıkardığın o ıslak 10 YTL yi de kimse unutamaz herhalde. İltifatların için teşekkür ederiz.

Arkadaşlar seni tanıdıklarına çok memnunlar, en yakın zamanda diğer üyelerle de tanışırız inşallah.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ben dedim zatti bu adam kafadan kırık diye... saaa diom agresus .... senin yazılarını okurkene ağzımı istemsiz bi biçimde açıyom ondan soora farkına varıp toparlıyom... :mrgreen: hanım bile dioki yine agresus bişimi yazmış hem okuyon hem gülüyon.... :D
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

GOKHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan sarısoy
    Makina Mühendisliği
     regal raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 6
    Volkan kardeşim pazargünü icin teşekkürler seni tanımak zevkti.iyişallah bütün arkadaşlarla enkısa zamanda tanışırız ve yol yaparız.
    HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
    Volkan kardeşim pazargünü icin teşekkürler seni tanımak zevkti.iyişallah bütün arkadaşlarla enkısa zamanda tanışırız ve yol yaparız.
    11 Mart yani bu pazar motosiklet 2007 bizim için çoğu kişiyi tanımak için bi fırsat arkadaşlar dolmabahçe sahilde görüşmek üzere sakın unutmayın!!!

Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)