Hepinize teker teker teşekkürler ağabeyler. Çok büyük bir operasyon değil ama yoramayacağım bir burun ameliyatı oldu. O sebeple birlikte hareket edemedik pek. Çanakkale'den döndüğümde umarım görüşme fırsatı buluruz hepinizle.
Teşekkürler tekrardan.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Hepinize teker teker teşekkürler ağabeyler. Çok büyük bir operasyon değil ama yoramayacağım bir burun ameliyatı oldu. O sebeple birlikte hareket edemedik pek. Çanakkale'den döndüğümde umarım görüşme fırsatı buluruz hepinizle.
Teşekkürler tekrardan.
from tha ground unda!
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Fatih ve Ferhat ağabeylerin numaralarını kaydettim. Bunun haricinde değerlendirmek üzere yine arayışlarım sürüyor. İlgilenen varsa bu hafta İstanbul'a geleceğim, görüşmek dileğiyle.
Teşekkürler.
from tha ground unda!
Regal Raptor DD250E 6C
İstanbul-Şişli (Avrupa Yakası)
B Rh (+)220873838 ilan numarasıyla sahibindende düşünürsen görüşürüz
Shine on you crazy diamond!
DD250-6c
istanbul - Caddebostan (Anadolu Yakası)
A Rh (+)bir bakın derim motor 0 yapıldı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7434615/detay/
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Muhsin arkadaşımız motorsiklet sahibi oldu arkadaşlar. Forum üyesi ferhat bastemin daytonasını aldı. Sizler satılık başlığınızı açtığınızda almak isteyen üye ve misafir üyeler size başlıklarınızdan ulaşacaklardır. Alan satan herkese hayırlı olsun.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Muhsin kardeşim hayırlı uğurlu olsun .kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bu arada Ferhat abi hiç demişsin Muhsin verdim diye motoru
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Hava güzel soğuktu ama beyaz atımla Çanakkale-İstanbul yaptım. Kazasız belasız vardım evime. 9000 bakımı bile geldi beyefendinin.
from tha ground unda!
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)