işte ben içindeyim söylüyorum durum budur ...tek imza....yıl boyunca saz çaldılar ama ceza yerine ödül aldılar....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)işte ben içindeyim söylüyorum durum budur ...tek imza....yıl boyunca saz çaldılar ama ceza yerine ödül aldılar....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)yazık yaaa.. şu memleketin geleceği gerçekten karanlık....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)yeaks kardeş . gelişimden şaşma. habil bey benim le ömere ankarada bile sürücü kursu ayarladı.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)![]()
ya kardeşlerim siz safmısınız nesiniz hafif bir tetiklemeyle alev alıyorsunuz bak şimdi çok kızdım hemde ne biçim dur bi sallayımda rahatlayım amaaaa bize arkadan konuşmak yaraşmaz ama çatlarım yavu şimdi bu kursa yazılan beyinsiz kardeşimiz hiçmi kursa gitmemiş yawww adam kursun son günü bari gider giderde olup biteni veya ne olacağını nasıl olacağını öğrenir .... eeee bişzim beyinsiz kardeşimiz gitmiş bi kayıt yapmış sonra yat kulağının üstüne tabi yatarsan kulağının üstüne hiç bi halt duymassin sonra sap gibi kalırsın ortada yaptığın yaygara boşşşşşşşş bu durumdan dolayı ben olsam bütün işlemleri siler tekrar yeni baştan işlem yaptırırdım ........aslında daha yazacak çok şey varda neyse bu kadar yeter.......
ya bizim site lilere ne demeli hemen yaygara yok şöyle yok böle
kardeşim bizim adam odunlukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...... biraz kafanızı çalıştırın hanginiz oturduğunuz yerden ehliyet aldınız......
eeeeeee hani cevaplarrrrrrr.......... :P :P :P :P :P :P
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)komutanım tamam da neden herşeyi biz yapıyoruz takip etsinler onlarda müşterilerini bana en az 10 defa evraklarınızı tamamlayın diye mesaj geldi ki ben ilk günden bütün evrakları verdim 1 kere nie mesaj atmıyolar para yatırın sınava giremezsiniz diye bende bi yandan çalışıyorum bi yandan okuyorum bi yandan konservatuara hazırlanıyorum başımı kaşiycak vaktim yok bi haber veremiyolarmı tamam bende de hata var ama hatanın büyüğü onlarda bence yanlış bişiy söylediysem affola gençliğime verin....
Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ya koçum sen ne problemlisin ya her şeyin problem okul bitmez ,öğretmenler sevmez,kursa katılmaz,para ,pul yatırmaz, ehliyetini alamaz bide çıkıp başımıza mart kedisi gibi bağırıyon la şu izin günümü bana zehir ediyon senlemi uğraşcam ama sevdim seni hadi uğraş şu tatil günlerinde beter ol beter ....... ya yok kıyamam motor delilerine sensen ol kepini önüne koy bi düşün her şeyin üstünü kapat yeni bi sayfa aç ve başla tatlı tatlı çalışmaya
işte buna hayata bağlanma ,hayata asılma derim
hadi başla artık bişeyin başından
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)tamam komutanım başlıyorum zaten saolun desteğiniz için![]()
Yunus Emre
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)vallahi ben titredim gomutanım okurken.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Sakın yanlış anlama sevgili Yeaks kardeşim nispet yapmıyorum , bu sabah direksiyon sınavına girdim. az önce kursu aradım kapmışım ehliyeti 10 gün sonra sertifika çıkıyor. bunun gibi bir evrak kazasına kurban gitmeyeyim diye hep kendi işimi kendim takip ettim.
başınıza gelen olayıda her işte bir hayır vardır diyerek yorumluyorum.sevgili yeaks çok üzülme ama bir sonraki sefere bu işi ihmal etme
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa bırak dostum yaaa her hafta gelcem dıyon bulusmalara gelmıyon yuzunu gorcez merak ettık ama nerdeee yoksamm hala sopalayacaklar dıyemı korkuyonyeaks Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)