Deniz hoş geldin motoruna en kısa zamanda kavusman dileği ile.
:P :P Alperi sitenin terminatörü ilan etmediğimiz kalmıştı. Onuda yapalım müsadenizle tam olsun. :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Deniz hoş geldin motoruna en kısa zamanda kavusman dileği ile.
:P :P Alperi sitenin terminatörü ilan etmediğimiz kalmıştı. Onuda yapalım müsadenizle tam olsun. :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)aramıza hoş geldinizz....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)deniz kardeş hoşgelmişsin.. sefalar getirmişsin.. bende senin gibi yeniyim bende henüz bir rr alamadım yakında inşallah sende bende rr larımızı çekeriz altımıza . siteye üğeliğin hayırlı olsun. ama benim sana tavsiyem . toplantılara katılman bana olduğu gibi sanada çok hayırlı ve faydalı olur.
ben geçen hafta üye oldum aynı gece toplantı vardı katıldım sağolsun arkadaşlar nasıl bir motor almam konusunda beni aydınlattı. hepsi çok şeker çok sıcak çok samimi insanlar . yani motorcu deyip korkma ısırmıyorlar ben denedim test ettim)) hepsi dünyalar tatlısı insanlar çok samimi bir ortam var kaçırma.. tavsiye almadan motor alma derim..
tekrar hoşgeldin..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)HOŞ GELDİN ARAMIZA
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Hoş GeLdin....
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)bencede tavsiye almadan motor alma ben aldım halim vahim![]()
Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sen hemen devret o motoru ....... nasılsa bu kadar işinin arasında bide motor almış bak şuna yaaaa heh heh heeeeyeaks Nickli Üyeden Alıntı
ulen yeaks şu okul çıkışını alama ,artis mektebine gireme ,ehliyetini en kısa zamanda alama her gördüğüm yerde tekerine çomak sokacam yandın aslanım yandım taktım sana işleri yoluna sokmadan gözüme gözükme hele öğretmeninin gönlünü almaa ....................![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)komutanım motorumla beni ayırmayın lütfen :D
Yunus Emre
Çanakkalehoşgeldin aramıza
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Deniz hoşgeldin. En kısa zamanda motorun üstünde görmek isteriz seni![]()
Toplantılara ben de geleceğim ne zamandır ama gelemiyorum. Forum ahalisi kış kış edecek beni bi ara ama ne yapayım iş güç çok yoğun oluyor.
En kısa zamanda toplantılarda görüşmek üzere tekrar hoşgeldin...
Deniz isminin ben de eski - kötü bir acısı var (aklıma geldi yine ya)... Aman sen üstüne alınma(niye sölediysem ki) (canım sıkılıyorrr :( ) ööffffffff....
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)