Ankara'daki birtakım işlerimden ötürü 3-4 günlüğüne Antalya'dan Ankara'ya gelmiş bulunmaktayım. Ankara'daki RR ekibinden müsait olanlar varsa görüşüp tanışmak isterim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV 250
Antalya
0 Rh (+)Ankara'daki birtakım işlerimden ötürü 3-4 günlüğüne Antalya'dan Ankara'ya gelmiş bulunmaktayım. Ankara'daki RR ekibinden müsait olanlar varsa görüşüp tanışmak isterim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok (Yakında olucak)
Bursa
A Rh (+)Ankaradaki üyeler başlığı görünce dönüş yaparlar herhalde Ailenin bir üyesi gelmiş sonuçta![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ankara nerelerdesinizźzzz
HYOSUNG GV 250
Antalya
0 Rh (+)Merkezdeyim Celil abi. Kızılay, kolej, dikimevi arasında mekik dokuyorum![]()
HYOSUNG GV 250
Antalya
0 Rh (+)
regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)merhabalar ankara olarak iş yoğunluğundan dolayı toplanma olmuyor sanırım ama ileriki zamanlarda inşaallah toplanırız...yoksa hergün 40 km yapıyorum spyderimle daha uzun sürüşler isterim tabiki.....
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)İyi akşamlar Mehmet,
Ankara'da formu takip eden birçok arkadaş olduğunu biliyorum, ancak kendi aralarında sanırım bir whatsapp gurubu oluşturmuşlar onun icin formda pek Ankara aktivitesi göremiyoruz. Oluyorsa da kapalı bir grup gibi davranıyorlar. Pek bilgimiz yok.
Dilerim istanbul, İzmir,antalya gibi ankara'da da bir gurup oluşur. 2016 da festivallere gorusuruz.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)herkse selamlar en içten şekilde . Ankara da bulunan ve misafir olarak gelen bütün herkes için kapım açıktır müsait olduğum zaman zarfında tanışıp görüşmek isterim . Ankara bir ses ver .....![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)