Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Barisinal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış inal
    Barista
     Honda Shadow VT600
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Honda Shadow hakkında..

Değerli büyüklerim ve kardeslerim. izmir teskilatından Barıs ben Elimde suan mevcut Bulunmakta olan Regal Raptor DD250E 10 2011 Model Motosikletimi yakın gelecekte satmayı planlıyorum. Aklımda Honda Shadow almak Var fakat 600 lük ile 750 lik arasında gidip gelmekteyim. Tork olsun yakıt olsun ses olsun tam bilgi sahibi degilim. Bir cok yerde 600 alacagına 750 tercih et demisler fakat evimin yakınında cok deger verdigim bir arkadasımda 600 lük herseyiyle orjinal bir shadow bulunmakta. Cok kararsız kaldım 600 lük ile 750 lik arasındaki artıları ve eksileri bilginiz dahilinde benimle paylasırsanız sevinirim.

Yamaha Dragstar da düsünmüstüm fakat sehir icide sıklıkla kullanacagım icin su sogutmalı benim icin daha uygun olur diye düsündüm.

Düsünce ve fikirlerinizi bekliyorum...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    bende sahdow almayı planlıyorum ama 600 ile 750 arasındaki farkı bilmiyorum.Bence burada çok fazla fikir sahibi insan yoktur bu konuda

Barış inal
    Barista
     Honda Shadow VT600
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    önce aileme danısayım dedim :D

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Alıntı Barisinal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli büyüklerim ve kardeslerim. izmir teskilatından Barıs ben Elimde suan mevcut Bulunmakta olan Regal Raptor DD250E 10 2011 Model Motosikletimi yakın gelecekte satmayı planlıyorum. Aklımda Honda Shadow almak Var fakat 600 lük ile 750 lik arasında gidip gelmekteyim. Tork olsun yakıt olsun ses olsun tam bilgi sahibi degilim. Bir cok yerde 600 alacagına 750 tercih et demisler fakat evimin yakınında cok deger verdigim bir arkadasımda 600 lük herseyiyle orjinal bir shadow bulunmakta. Cok kararsız kaldım 600 lük ile 750 lik arasındaki artıları ve eksileri bilginiz dahilinde benimle paylasırsanız sevinirim.

Yamaha Dragstar da düsünmüstüm fakat sehir icide sıklıkla kullanacagım icin su sogutmalı benim icin daha uygun olur diye düsündüm.

Barış bütçenin ne alemde bilmiyorum ama vt750c tercih edersen daha iyi olur gibi. Vt600 hiç kullanmadım torku falan nasıldır bilmiyorum ama 750 tam olarak tork canavarı. Kasası çok daha güzel ama bunların hepsini bir kenara koy, 750 şaft aktarmalı 600 zincir. Bu bence tek başına 750 tercih sebebi.

Barış inal
    Barista
     Honda Shadow VT600
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kadir inan bana o kadar yeniyim ki motosiklet konularına. zahmet olmazsan bana saft ve zincir aktarmanın artı ve eksilerini soylermisin ?

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Kadir inan bana o kadar yeniyim ki motosiklet konularına. zahmet olmazsan bana saft ve zincir aktarmanın artı ve eksilerini soylermisin ?
    Şaft'ın artıları bakım derdi yok bir kere yok çok gergin yok çok gevşek yok sağa sola vuruyor gibi sıkıntıların olmuyo zincir gibi 300 400 km de bir yağlamana gerek yok şaft kapalı sistem çünkü yağmur çamur girme derdi yok.

Zincirin belli bir ömrü var yıprandığı zaman değiştirmen gerekli şaft ise hasarlanmadığı sürece devam.

Dezavantajları ise vites geçişlerin sert olur.
    Hasarlandığı zaman arka tekeri kilitleme olasılığı çok daha fazla.
    Eğer hasarlanırsa çok tamiri çok masraflı.
    Bir de şaftlı motorda biraz beygir gücü kaybı olur çünkü motor şaft düzeneğini çevirmek için ekstra güç harcar.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Bu zamana kadar kullandığım motorların hepsi saftliydi ve hiç bir şekilde arıza yada sorun yaşamadım ne uzun yolda nede kısa yolda ben olsam 750 şaft derim .

Barış inal
    Barista
     Honda Shadow VT600
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cok ama cok düsük bir ihtimal de olsa düsündügüm shadow la aynı fiyata harleyler var sportster sizce shadow mu tercih etmeliyim 883 mü ?

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Cok ama cok düsük bir ihtimal de olsa düsündügüm shadow la aynı fiyata harleyler var sportster sizce shadow mu tercih etmeliyim 883 mü ?
    Eğer ki ben bu işe tonla para harcayabilirim diyosan 883 al ama o kadar bütçem yok diyosan shadow hd almakla bitmiyor çünkü parçası pahalı binmesi pahalı ama güzel bir shadow denk getirirsen üzmez

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Eğer imkanın varsa tabiki HD ama parçası gerçekten bunaltıcı derecede pahalı ama tabiki kolay kolay başına bisi gelmez onuda göz arda etmemek lazım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)