Malum motoru manisa salihliden aldım geldim bide üstüne üstlük yağmurlu havada sanayiye gittim egzoz boşaltmaya motor leşin leşi oldu tanınmaz haldeydi soğuk havanın etkisi altında kalmadan çektim hayaletimi exclusive petrole
Yıkanmadan 1 gün önce böyleydi 1 gün sonra dahada kirlendi siz düşünün gerisini
Önce bi güzel ısladım çamurunu yumuşattım
Sonrasında verdim köpüğü dibine dibine
Sonra ilk işim kenara çekip uzuuuuuun bi hava tutup düğmelerdeki elektriksel aksamdaki suları attırmak oldu ve silmeye başladım her yerini tek tek ufak ufak sildim sadece silmek 1 saat sürmüştür diye düşünüyorum sonlarına doğru diğer ghost cu arkadaşım geldi oda tek tek jant kollarını siliverdi sağolsun en son lastikleri 2 tur parlattık ve fazla parlatıcıyı sildik çamurluğu veya motoru tekrar kirletmesin diye
O sırada öyle keyif alıyordukki foto çekmeyi unutmuşum
En son düğmelere soketlere ve gerekli yerlere motosiklet ilacı olan WD40 uyguladım
250 lik ramzey i olan diğer arkadaşımız da geldi ve 2 Ghost 1 Ramzey denizliye görsel ve işitsel show yaşattıksuzuki v-strom dl 650 mizde vardı ama o gece vardıyasında çalıştığı için gitmek zorunda kaldı ve kameramıza geceden geriye kalanlar böyle yansıdı
Sabah kalktım belediyeye çağırdılar teknik bi problem varmış belediyenin önüne çektim kaldırıma yatırdım daha kontağı kapatmamla milletin başıma üşüşmesi motorun üstüne oturup fotoğraf çekilmeleri bir oldu çok hoşuma gittibelliki çoook dikkat çekiyo
Fabrikadan çıktığı halinden daha temiz görünüyor bence( Avadanlık kapağı hariç orayı görmezden gelin lütfen
)
![]()

Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)

belliki çoook dikkat çekiyo 

hatta eski bir fotomu ekliyim 
yıkanıp temizlenince pek bir yakışıklı olmuş