Cruiser chopper sevmemle başladı herşey.chopper sosyalizm bnm gözümde.. Kuba sl200ü görmüştüm (doğrusu 6000tl fiyatı vardı o çok cezbetti

). Buydu dediğim aradığım. Üzerine oturunca tornistan tabi. Caminin çay ocağında çay içer modda tabure gibi kalmıştı altımda. Vazgeçtim. Arayışlara dewam derken. Regalraptor daytona raptorridersla çıktı karşıma..teşekkür getir bisiklet alıcam diye ilkten ortaokulu bitirecek kadar sabırlıydım bababım avutmalarına.ama artık Sabrım yoktu. O beyaz daytona bnm olacaktı. Ben kadir deli gadir ulaaa diye bağırasım vardı. Üye oldum. Aylardan hazirandı. Gün batımıydı. Dereceler 28 29 falan bunalmışım.nası sıcak foruma girdim yanıyo ortalık. Bu ne sevecenlik bu nası bi dostluk. Hepsine şimdi bile teşekkür ederim. Neyse kubadan sonra daytonayı görünce. Kuba neki laa. Yüzünü göresim gelmiyodu. (Bi abim derdiki zenginden alıp fakire vereceğine fakirden al zengine ver g**ü kalkmasın

)) daytona fiyat argesi yaparken. Tabi o değerli insan celil abiyle dialog halindeydik. Diğer ...net forumlarda çinli alma japon aldiyen aklı olupta parası olmayan insanlardan farklı olarak daytonayı ve raptorridersı dahada sevdirdi bana. O gün bgün kıydım paraya sıfır daytonayı çektim kapıya. Çocuklar peşimde koşarak semte parke taş yollardan zengin amca modunda girmesemde. Böyle gönlü zengin bir ailenin bireyi parçası olmaktan çok mutlu ve mesudum. Tavsiye ederim.