Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317

RR Ailesi ile Nasıl Tanıştınız, Foruma İlk Nasıl Üye Oldunuz ?

2014 motosiklet fuarında Furkan'la bir sürücü kursunun çalışanları olarak fuarda stand görevlisiydik. Namı diğer Düz Giden Furkan - TNK Fuarda RR yelekli abileri görüp merak edip RR foruma girdik. O sırada bir şey için tam hatırlamıyorum standdan ayrıldık dönüşte bir baktık standdaki sandalyede Celil Başkan oturmuş bilgisayara bakıyor RR forumu açık ekranda.

Önce kendini tanıtıp kısaca bahsetti anlattı samimi bir şekilde. Bizde sonrasında foruma üye olduk. 2 senedir üyeyim bir kez bile buluşmalara gitmedim. Celil abinin yanına uğramıştık bir kez Büyükçekmecede tekrar güzelce ağırladı bizi sanırım Ömer abi de vardı. Sonrasında geçen günkü menekşe buluşmasına gittim ve bundan önce gitmediğime pişman oldum..

Benim gibi yeni katılıp çekinen arkadaşlar varsa asla çekinmesin. Çok sıcak kanlı dost canlısı esprili güzel bir ortamları var
    Ankara buluşması başlığında yazarken bu konu aklıma geldi, sizlerinde RR ailesi ile tanışma hikayelerinizi dinlemek isterim. Uzun olduysa yanlışım varsa affola

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 motosiklet fuarında Furkan'la bir sürücü kursunun çalışanları olarak fuarda stand görevlisiydik. Namı diğer Düz Giden Furkan - TNK Fuarda RR yelekli abileri görüp merak edip RR foruma girdik. O sırada bir şey için tam hatırlamıyorum standdan ayrıldık dönüşte bir baktık standdaki sandalyede Celil Başkan oturmuş bilgisayara bakıyor RR forumu açık ekranda.

Önce kendini tanıtıp kısaca bahsetti anlattı samimi bir şekilde. Bizde sonrasında foruma üye olduk. 2 senedir üyeyim bir kez bile buluşmalara gitmedim. Celil abinin yanına uğramıştık bir kez Büyükçekmecede tekrar güzelce ağırladı bizi sanırım Ömer abi de vardı. Sonrasında geçen günkü menekşe buluşmasına gittim ve bundan önce gitmediğime pişman oldum..

Benim gibi yeni katılıp çekinen arkadaşlar varsa asla çekinmesin. Çok sıcak kanlı dost canlısı esprili güzel bir ortamları var
    Ankara buluşması başlığında yazarken bu konu aklıma geldi, sizlerinde RR ailesi ile tanışma hikayelerinizi dinlemek isterim. Uzun olduysa yanlışım varsa affola

Kardeşim çok güzel bahsetmissin. İnşallah okuyan arkadaşlarda bu yazından yola çıkarak buluşmalara gelerek ortamın ne kadar keyifli ve sıcak olduğunu görürler

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim çok güzel bahsetmissin. İnşallah okuyan arkadaşlarda bu yazından yola çıkarak buluşmalara gelerek ortamın ne kadar keyifli ve sıcak olduğunu görürler
    Umarım yardımcı olurum. Senin forumla ve RR ailesi ile tanışman nasıl oldu ?

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Motor almadan önce motor hakkında bilgi edinmek amaçlı araştırma yaparken çok fazla bilgi ve yorum buldum forum üzerinden ve üyelik yapmam gerektiğini ve burdaki muhabbetin dostluğun bana göre olduğunu gördüm ve motor almadan önce başladım forumda sorular sormaya ve ardından spyder 350 alınca başladı soru cevap ve yorumlar. Ankaradaki bu teşkilat ve katılımcı eksikliği aslında benim için biraz utanç kaynağı olmuştu baskentten nasıl olurda hiç kimse olmaz yada forum üzerinden kendi kluplerini ekiplerini kurarak uzaklaşırlar diyerek kendimce biraz sinirlendim. Forum üzerinden kendi gruplarına adam toplayan yada annemin tabiri ile sıçtıgım bok beni beğenmiyor şekli iş yapanlara tepkili olduğum için bu kardeşliğe ve dostluğa elimden geldiğince yardımcı ve destek olmaya çalışıyorum ve olucamda. Yurtdışında motosiklete binen insanlar birbirlerini kardeş olarak bilirler ve asla yardımı saygıyı ve selamı esirgemezler. Bunu bu forumda görmek beni mutlu etti bu yüzden herkese kapım açık ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Olay bu

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9

Şimdi bi anlaticam beni forumdan aticaklar şaka şaka ben makinayı aldim ama kullanmayı bilmiyorum daha ve 2 gün sonra balikesirde annemlerin yanına gittim ayrica kulüp işlerinden böyle güzel oluşumdan ve güzel insanlardan haberim yoktu ama chopper tutkusu cocuklugumun hayaliydi ve aldim hevesliyim süslemek istiyorum makinami.. Makinami aldigimda on amortisör keceleri değişmesi gerekiyordu fakat ne ailemde ne yakın cevremde motosiklet ile ilgili soru sorabilecegim kimse yoktu bende otobüste dönerken izmire telefonda internetten yedek parça falan bakıyorum regal raptor falan yazarken raptorriders çıktı ben yedek parçacı falan diye girdim üye oldum daha sonra Tugrul aradı beni İzmirde yeni bi olusum olduğunu katılmak istersem gelebilecegimi söyledi ben kaç kişiyiz dediğimde 2 demisti bir hafta önce buraga motosiklet almışlardı ve bide ben vardım daha sonra ufuk furkan falan derken patladı gitti şimdi masallah baya varız Allah eksiltmesin.. RR bu süreçte ve sonrasında acemiligimi atma olsun surus teknikleri olsun başka sivil konularda olsun hep yanımdaydı baskanlarinda hiç İstanbul da olduklarını hissetmedim ne zaman arasam öz abim den farksizdilar benim yeni ailem oldular hepinize çok teşekkürler RR sizi çok seviyorum.. (En başta amortisör keceleri için moralim çok bozuktu ama şimdi dua ediyorum sizi tanımama vesile oldugu için)..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Hikayeler birbirinden güzel, anıları dinlemeyi severim.
    Herkes ucundan bucağından anlatırsa güzel bir hatıra defteri gibi olur buralar

@ibrahimyılmaz okurken baya bi güldüm eline emine sağlık

@Aldora aynı duyguları bende payalşıyorum ve sana katılıyorum

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9
    Hikayeler birbirinden güzel, anıları dinlemeyi severim.
    Herkes ucundan bucağından anlatırsa güzel bir hatıra defteri gibi olur buralar

@ibrahimyılmaz okurken baya bi güldüm eline emine sağlık

@Aldora aynı duyguları bende payalşıyorum ve sana katılıyorum
    Eyv kardeşim sorma yedek parçacı diye girdim hayatım değişti

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı ibrahimyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyv kardeşim sorma yedek parçacı diye girdim hayatım değişti

Yedek parçacı ahahhah

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Sadece raptorriders değil birçok siteyi misafir girişli forumlardaki yorumları uzun yillardir takip ederdim.. takip etmemin sebebi modeller hakkında bilgi edinmekti..

birgün bir foruma üye olmam bilgiye bizzat bende ortak olmam gerektiğini hissettim.. geçen sene Daytona almaya karar verdiğimde ne ekipman ne motor vs ilk işim buraya kaydolmak oldu.. bu kadar bilgiyi bedavaya topladıktan sonra bir üyeliği bu foruma çok göremezdim.. (emeğe bilgiye saygı) ondan sonra alacağim modele hangi ekipmanları toplamam gerektiğini bu sitedeki paylaşımlara bakarak karar verdim..

kesinlikle motorsiklet seven, ilgi duyan yada almak istiyorum diyen arkadaşlara tavsiyem ilk bu siteye üye olun aklınıza ne geliyorsa sorun, öğrenin, bize öğretin, paylaşın.. bilgi paylaşıldıkça güzeldir..

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece raptorriders değil birçok siteyi misafir girişli forumlardaki yorumları uzun yillardir takip ederdim.. takip etmemin sebebi modeller hakkında bilgi edinmekti..

birgün bir foruma üye olmam bilgiye bizzat bende ortak olmam gerektiğini hissettim.. geçen sene Daytona almaya karar verdiğimde ne ekipman ne motor vs ilk işim buraya kaydolmak oldu.. bu kadar bilgiyi bedavaya topladıktan sonra bir üyeliği bu foruma çok göremezdim.. (emeğe bilgiye saygı) ondan sonra alacağim modele hangi ekipmanları toplamam gerektiğini bu sitedeki paylaşımlara bakarak karar verdim..

kesinlikle motorsiklet seven, ilgi duyan yada almak istiyorum diyen arkadaşlara tavsiyem ilk bu siteye üye olun aklınıza ne geliyorsa sorun, öğrenin, bize öğretin, paylaşın.. bilgi paylaşıldıkça güzeldir..
    gayet bilgilendirici ve yönlendirici bir yazı olmuş, teşekkürler

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)