TUFAN KARDEŞİM ....DAHA ÖNCEDE UYARILMIŞTINIZ.. AVATARINIZDAKİ REKLAM KONUSUNDA...
LÜTFEN AVATARINIZI DEĞİŞTİRİMİSİNİZ....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)TUFAN KARDEŞİM ....DAHA ÖNCEDE UYARILMIŞTINIZ.. AVATARINIZDAKİ REKLAM KONUSUNDA...
LÜTFEN AVATARINIZI DEĞİŞTİRİMİSİNİZ....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirTufan sende ne para varmış yaw, hehe..
Nevtan dostum, ben Kareasu'nun 2003-2005 arası ilçe jandarma komutanıydım, sen de gazeteciymişsin ama ben seni çıkartamadım. Sen beni tanıyabildin mi?
SakaryaEmrah Komutanım, ben 2006'dan beri gazetecilikle meşgulüm, sizin görev sürenizde ben gazetede yoktum. Sanırım Mücahit Yüzbaşımdan önce siz görevdeydiniz. Keşke tanışmış olsaydık. Ama sevindim yine de tanıdık birini gördüğüm için.emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Her güzel şeyin bir sonu vardır!
mondial 125kt-ramzey qm200gy
Sakarya
0 Rh (+)okan abi kusura bakma yaaaaa.daha yeni açtım hemen değişiyor.kusura bakmayın arkadaşlar haklısınız.(niyetim inan reklam değildi.nevtan kardeş bekliyorum.
EskişehirKısmet değilmiş dostum. Hayırlısı. Mücahit yüzbaşıya selam söyle. Ben de sevindim.Nevtan Nickli Üyeden Alıntı
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Adapazarı Çark Caddesi istanbul'un bağdat caddesi gibidir. Harika gerçekten. Benim anne tarafım Sakarya'lı. Çeşme meydanı'ndan ancak malum depremler nedeniyle şimli Bilecik yolu üzerinde Adliye Köyünde bir evimiz var. Arada sırada orada kalıyoruz. Normalde İstanbul dayız.
Ayrıca fiziğe de bayılırım ben de fen fakültesi biyolojiyi bitirdim fizikçi çok arkadaşım var. Hatta kayınpederim fizik mühendisi (şimdi nükleer tıpta)
bir gün mutlak görüşmek üzere...
34 UY 5765
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)