Arkadaslar, dostlar, birbirinden haberli-habersiz olanlar,uzakta olanlar yakinda olanlar,kicinin dibinde olup arkadasini aramayanlar, cok bilenler, az bilenler, cok bildigi halde konusmayanlar ve de en onemlisi kullandigi aletin kiymetini bilmeyenler merhaba,
Ben ki hayatinda bir kere bile motor kulanmamis, hatta beceremedigi icin kullanamamis biri olarak, taaa Kanadalardan forumunuzu takip etmekteyim. Carvalho kardesin buyuk gayretleri ile forumunuza transfer oldum, inanin tek kurus almadan, tamamen gorev aski ile yaptim bu olayi, kiymetini bilin Carvalho nun.
Simdi diyeceksiniz ne "ne alaka". Valla ben de bilmiyorum ne alaka oldugunu. Hic bilmeyip cok biliyo ayaklarina da yatmak isterdim ama o da yok.Agzim acik ve sulanmis bir halde motorlariniza bakmakla yetiniyorum.Herbiniriz canavar gibi aletler yapmissiniz helal olsun valla en diyeyim.Simdi "Ne isin var burada" diyeceksiniz onun da farkindayim o zaman hemen diyeyim.
Ben ki Kanada nin guzel havalarinda ( su an yaklasik -15 ve biz sicaktan dolayi mutluyuz) motora binemeyen, utanmadan ve sikilmadan bir de Izmir in vazgecilmez ve vazgecilince "ben salagim ne halt etmeye geldim buraya" dedirten havalarini birakip buraya gelen, zavalli , sefil,caresiz,hayatinda gordugu en iyi iki tekerlek bahcesinde karlarin altinda duran-markasini bilmedigi bir bisiklet olan arkadasiniz, sizinle tanismak istedim.
Vesselam.
Bu mail sadece tanismak ve selamlasmak icin yazilmistir. Bu ulkede yasayan sahislarin, ucuncu ve hatta dorduncu sahis olanlarin ve dahi kanada hukumetinin bu maille alakasi yoktur, var diyen de halt etmistir deseniz de kimse onemsemez.

Yok-Arabam Chevrolet Venture
Kanada
A Rh (+)