Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu motosiklet federasyonuna bildirmek gerekir.Eylem yapılması kararını onlar verirse katılım daha fazla olur
    ses getirir mi acaba bu iş ? hukuki olarak hak aramak da mantıklı olabilir... bildiğime göre ingilterede de sigortalar çok pahalı. hatta bazı 2.el araçların sigortalama rakamlarının, en az aracın piyasa fiyatı kadar olduğunu duymuştum. benzer bir sisteme mi geçiliyor acaba ?

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı met38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses getirir mi acaba bu iş ? hukuki olarak hak aramak da mantıklı olabilir... bildiğime göre ingilterede de sigortalar çok pahalı. hatta bazı 2.el araçların sigortalama rakamlarının, en az aracın piyasa fiyatı kadar olduğunu duymuştum. benzer bir sisteme mi geçiliyor acaba ?
    Avrupadaki sosyal ve ekonomik refah seviyesine ulaşmadan, avrupa emsal gösterilerek Türkiyede yapilan vergi düzenlemeleri gücüme gidiyor. Avrupada tamir ücretleri pahalı olduğundan ve araç yaşlandıkça vergisi vs. arttığından avrupalılar sıfır araca yöneliyor. Ama avrupada sıfır araç otv'si bizdeki kadar yüksek değil. O yüzden onlarda 2. el fiyatları da düşük. Gelgelelim Türkiyede tam tersi. Sıfır aracın otv yüksek, vergi yuksek, sigorta yüksek. O yüzden yolda gitmeyen 2. el araçlarin fiyatlari yuksek. Bu millete lüks haram edilmiş.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı ehuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupadaki sosyal ve ekonomik refah seviyesine ulaşmadan, avrupa emsal gösterilerek Türkiyede yapilan vergi düzenlemeleri gücüme gidiyor. Avrupada tamir ücretleri pahalı olduğundan ve araç yaşlandıkça vergisi vs. arttığından avrupalılar sıfır araca yöneliyor. Ama avrupada sıfır araç otv'si bizdeki kadar yüksek değil. O yüzden onlarda 2. el fiyatları da düşük. Gelgelelim Türkiyede tam tersi. Sıfır aracın otv yüksek, vergi yuksek, sigorta yüksek. O yüzden yolda gitmeyen 2. el araçlarin fiyatlari yuksek. Bu millete lüks haram edilmiş.

dediklerinize büyük oranda katılıyorum. mevcut düzende böylesi vergi ve vergi benzeri giderleri tüketiciye orantısız şekilde yüklemek adil değil...

lakin, ne hikmetse, her geçen yıl sıfır araç satış rakamları artıyor, piyasa araçlarının birçoğunun bayisi 3-6 ay sıra veriyor. ve en lüks araçları da yollarda görebiliyoruz. bugüne kadar, bugatti hariç, yeni çıkmış çoğu lüks aracı yolda gördüğüme eminim. alan alıyor yine... ayrıca sıfır fiyatlarını farklı ülkelerdeki sitelere girip kıyas yapabilirsiniz. genel anlamda uçurum kalmadı.. mevzu alım gücüyle alakalı ama onu da kültürümüz telafi ediyor. "at, avrat, silah" üçlemesindeki "at" bizim milletimiz için fazlasıyla önemli.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    kardeşim bende en son öyle böyle araştıma derken heryerden ve başka şehirleden dahi fiyat aldım yaşım 25 olmasına rağmen 832 lira ödedim evlat acısı gibi .onun için en uygun fiyatı bulup hemen yaptır derim .ve bulduğun fiyatlar bence uygun düşün 2 ocakta yaptırdım 832 lira

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    dediklerinize büyük oranda katılıyorum. mevcut düzende böylesi vergi ve vergi benzeri giderleri tüketiciye orantısız şekilde yüklemek adil değil...

lakin, ne hikmetse, her geçen yıl sıfır araç satış rakamları artıyor, piyasa araçlarının birçoğunun bayisi 3-6 ay sıra veriyor. ve en lüks araçları da yollarda görebiliyoruz. bugüne kadar, bugatti hariç, yeni çıkmış çoğu lüks aracı yolda gördüğüme eminim. alan alıyor yine... ayrıca sıfır fiyatlarını farklı ülkelerdeki sitelere girip kıyas yapabilirsiniz. genel anlamda uçurum kalmadı.. mevzu alım gücüyle alakalı ama onu da kültürümüz telafi ediyor. "at, avrat, silah" üçlemesindeki "at" bizim milletimiz için fazlasıyla önemli.
    Aynen bir miktar ben de size katılıyorum. Ekonomik kriz ne yazıkki orta sınıfı eritiyor. Yoksa zengin yine zengin fakir yine fakir. O yüzden lüks araçları görmeye devam edeceğiz. Bir de artık hepimiz kredi zengini olduk, para biriktirmekle sahip olunamayacak şeyleri kredi cekerek ediniyoruz.

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bende en son öyle böyle araştıma derken heryerden ve başka şehirleden dahi fiyat aldım yaşım 25 olmasına rağmen 832 lira ödedim evlat acısı gibi .onun için en uygun fiyatı bulup hemen yaptır derim .ve bulduğun fiyatlar bence uygun düşün 2 ocakta yaptırdım 832 lira
    aldora, uğur abinin tavsiye ettiği demir sigorta 498 tl teklif verdi kardeşim. bi dahaki için senin de aklında olsun

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    aldora, uğur abinin tavsiye ettiği demir sigorta 498 tl teklif verdi kardeşim. bi dahaki için senin de aklında olsun
    Aslında yinede çok bu çıkan rakamlar. Ama. En ucuzu buysa yapçak bişe yok. Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız sürüşler.

ozgur0007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür demir
    pilot
     xvs 650
     Antalya
    Beğenmiş
    24
    Beğenilmiş
    39
    Bende yeni yaptırdım. Anadolu Sigorta En ucuzu 2 haftadır araştırıyorum 621 lira. Zorunlu soyundan başka bsey deyil

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    2013 Spyder için güncel Zorunlu fiyatları :(

Güncel rakamlar şöyle;

Allianz 1001
    Halk 758
    HDI 1400
    Axa 1006
    And 938
    Ergo 1275
    Sompo 1513

Rakamlar bunlar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 Spyder için güncel Zorunlu fiyatları :(

Güncel rakamlar şöyle;

Allianz 1001
    Halk 758
    HDI 1400
    Axa 1006
    And 938
    Ergo 1275
    Sompo 1513

Rakamlar bunlar
    Allah kolaylık versin yine başına siğorta belası çıktı :( satıştan sonra eski siğortayı iptal edince yenisine uygun fiyat geliyor deniyor siğortayı iptal ettirip öyle fiyat al

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)